Tudorel Toader, interzis în PE. Norica Nicolai, declarații de ultimă oră

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Plenul Parlamentului European va dezbate, miercuri, situația privind legile justiției din România. Norica Nicolai a avut o intervenție telefonică, la Antena 3, în legătură cu acest subiect.

Ministrul Tudorel Toader și-a anunțat prezența la această dezbatere. Totuși, Tudorel Toader nu va putea să răspundă în Parlamentul European, la Strasbourg, în numele României, cu privire la Legile Justiției.

VEZI ȘI Decizie politică: Toader, INTERZIS în PE. Chirieac: Mișcare politică fără precedent

„Nu cred că e problema domnului ministru că nu reușește să ia cuvântul în Plen. Aici sunt niște proceduri, care trebuie respectate. (...) Nu cred că trebuie să avem o atitudine agresivă, trebuie să avem o atitudine convingătoare. (...)

Domnul ministru a explicat foarte clar, a prezentat materiale colegilor noștri și cine dorește să se informeze are posibilitatea să se informeze. Fără să fac o pledoarie pentru domnul ministru Toader, cu eleganța care îl caracterizează, a reușit să convingă liderii europeni despre situația justiției din România", a spus, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Norica Nicolai.

[citeste si]  

Amintim că dezbaterea de astăzi este intitulată "Amenințări la adresa statului de drept prin reforma sistemului justiției din România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel