Trupul unui bărbat dispărut a fost găsit în mod misterios pe acoperișul casei

Sursă foto: Unsplash (Timusic Photographs)
Sursă foto: Unsplash (Timusic Photographs)

Serviciile de urgență au închis drumurile duminică după-amiază, pentru a recupera un cadavru din partea superioară a unei case terasate cu trei etaje.

Vecinii au rămas îngroziți după ce cadavrul unui bărbat de 32 de ani a fost găsit pe acoperișul unei case din Leeds. Gerard Colgan a fost dat dispărut vineri, după ce prietenii nu l-au văzut din data de 2 octombrie. Fratele său Rory a lansat un apel pe Facebook și a scris: „Fratele meu nu a fost văzut de câteva zile și suntem cu toții puțin îngrijorați de bunăstarea lui”.

Poliția din West Yorkshire a spus că a găsit cadavrul unui bărbat pe acoperișul unei proprietăți din Chapeltown și cred că îi aparține bărbatului dispărut de la acea adresă.

Drumul din apropierea proprietății a fost închis


Deși nu a avut loc identificarea oficială, poliția spune că cel mai probabil cel descoperit este Gerard și nu există circumstanțe suspecte. Serviciile de urgență au închis ieri după-amiază drumuri din zonă pentru a recupera cadavrul dintr-o casă terasată cu trei etaje. Videoclipurile și imaginile partajate prin intermediul platformei de raportare a comunității YappApp par să arate un muncitor care deschide un luminator și se uită la cadavrul sub o pătură galbenă.

O postare pe Facebook  a serviciilor de urgență precizează: „Serviciile de urgență au fost la fața locului, închizând numeroase drumuri din zona Chapeltown a orașului, după ce un cadavru a fost descoperit pe acoperișul unei proprietăți rezidențiale cu trei etaje. În urma unui apel, un număr mare de servicii de urgență au sosit în jurul orei 15:30, după-amiază la clădirea din Harehills Avenue. Au fost închise drumurile de la intersecția dintre Harehills Avenue și Spencer Place.”

Nu este considerată o moarte suspectă

Un purtător de cuvânt al poliției din West Yorkshire a declarat pentru The Mirror: „Se crede că trupul unui bărbat găsit ieri pe acoperișul unei case din Leeds este un bărbat dat dispărut de la adresă. Gerard Colgan, în vârstă de 32 de ani, a fost dat dispărut vineri de la adresa din Harehills Avenue, Chapeltown. Duminică, la ora 14.40, cadavrul a fost localizat pe acoperiș. În timp ce identificarea oficială nu a fost încă finalizată, se crede că ar fi domnul Colgan și familia sa a fost informată. Nu au existat circumstanțe suspecte și Biroul legistului a fost anunțat.”

Hotelul fantomă din Bali - atracţie pentru turişti, chiar şi cu lacătul pus

Hotelul și stațiunea PI Bedugul Taman Rekreasi – altfel cunoscut sub numele de Hotel Ghost Palace – Hotelul fantomă, este acum doar o carcasă de beton care, deși nu și-a deschis niciodată porțile pentru oaspeți, face o afacere destul de mare. Mai multe legende urbane au apărut în jurul dispariției acestui mare hotel și sunt propagate în mod liber de localnici și operatori de turism.

Hotelul în sine este amplasat sus, deasupra câmpurilor de orez din Bedugul și a vederilor sportive ale Gunung Agung, cel mai faimos vulcan din Bali. Intrarea în complex este destul de simplă. De acolo te poți plimba prin complexul abandonat, prin foaiere goale și prin podele de marmură. Peisajul rural deschis din balcoane, este destul de spectaculos și uluitor în golul său singuratic. Natura a început să recupereze acest mastodont de beton și este aproape post-apocaliptic, în aparență. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel