Trump, ATAC fără precedent și jigniri în 'războiul' din SUA. Scandal de proporții în criza COVID-19

Donald Trump
Donald Trump

E război total în Statele Unite ale Americii între Donald Trump și adversarii săi politici.

Președintele republicat a atacat-o pe șefa Camerei Reprezentanților, democrata Nancy Pelosi. Trump a jignit-o într-o postare pe Nancy Pelosi după ce aceasta l-a acuzat pe președintele Statelor Unite că nu a luat măsurile impuse în criza COVID-19, fapt ce a provocat numeroase decese și „dezastru economic”.

Trump o jignește pe Nancy Peolosi după ce democrata l-a acuzat că e vinovat de victimele COVID-19

Potrivit celor de la Fox News, Pelosi și-a continuat atacul precizând că președintele Trump „a fost avertizat cu privire la riscurile pandemiei” încă din ianuarie, dar acesta „a ignorat toate avertismentele” și „nu a luat măsurile impuse, ajungându-se astfel la morți inutile și dezastru”.

Pelosi a declarat că Trump „a fost avertizat cu privire la pandemie” în ianuarie, dar „a ignorat aceste avertismente” și „a luat măsuri insuficiente care au provocat decese inutile și dezastru”.

În cursul acestei zile Trump a răbufnit și, în stilul său caracteristic, președintele a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Președintele republican a jignit-o pe șefa democrată a Camerei Reprezentanților, numind-o „nebună”. Mai mult, Trump și-a continuat asaltul asupra șefei Camerei considerând că aceasta este o „marionetă slabă și patetică” și „total incompetentă, controlată de stânga radicală”, Pelosi fiind, în opinia lui Trump, „un lider slab” și tipul de politician pentru care americanii au ajuns să deteste clasa politică. „Întoarce-te la Washington și fă-ți treaba!”, și-a încheiat Donald Trump mesajul. 

Pelosi sare în apărarea Organizației Mondiale a Sănătății

În războiul dintre republicani și democrați în SUA, pe tema COVID-19, în cursul acestei săptămâni, Nancy Pelosi a taxat decizia președintelui Trump de a suspenda contribuția SUA la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) pe motivul "proastei gestionări" a pandemiei noului coronavirus și a faptului că OMS protejează politic China. Nancy Pelosia a anunțat că va contesta și se va opune acestei decizii, ca lider al Camerei Reprezentanților.

Pelosi îl consideră pe Trump o „persoană slabă” care „nu își asumă responsabilitatea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel