Mersul trenurilor din Gara de Nord, perturbat din cauza furturilor

gara-de-nord
gara-de-nord

Trenurile care pleacă și ajung din Gara de Nord au întârzieri mari din cauza componentelor feroviare furate marți, producând astfel deranjamente la sistemul de dirijare a traficului.

[caption id="attachment_210918" align="alignleft" width="310"] Sursă foto: kmkz.ro[/caption]

"Din cauza furturilor de componente feroviare produse în cursul nopţii, circulaţia feroviară între staţiile Periş şi Buftea se desfăşoară la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, iar trenurile înregistrează întârzieri majore la sosire şi plecare în staţia Bucureşti Nord", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA, citat de Mediafax.

Persoane necunoscute au devastat dulapurile echipamentelor de semnalizare, au spart 20 de prize, au furat peste 60 de relee şi patru redresoare, echipele de intervenție feroviare lucrând la înlocuirea componentelor și remedierea defecțiunilor.

Achiziționarea de materiale feroase şi neferoase utilizate în activitatea feroviară este interzisă şi constituie contravenţie sancţionată cu amendă de la 20.000 lei la 40.000 lei, vinovații riscând să plătească și un tarif cu titlu de tarif de despăgubire, în cuantum egal cu valoarea elementelor feroviare în cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel