Tragedie: Elev, găsit spânzurat cu cravata de la uniforma școlară de un stâlp de electricitate

Un elev în vârstă de 13 ani din satul Pietrişu, comuna Găujani, judeţul Giurgiu, a fost găsit, miercuri, spânzurat cu cravata de la uniforma şcolară de un stâlp de electricitate din localitate. Poliţiştii giurgiuveni şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cauza morţii elevului.

'Un cetăţean care trecea prin zonă a alertat autorităţile şi a semnalat faptul că un copil este spânzurat de un stâlp de electricitate aflat în câmp, pe raza localităţii Pietrişu, iar acum dosarul de cercetare penală în acest caz este condus de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu', a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Totodată, a fost deschisă și o anchetă internă, în şcoala unde învăţa elevul, a anunțat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean Şcolar, Georgeta Stănescu.

Potrivit acesteia, băiatul găsit spânzurat era elev în clasa a VI-a la școala din Găujani și învăța după--amiaza. În urmă cu o îi, până la începerea orelor se pare că ar fi avut loc o altercaţie între elevi, au fost câteva îmbrânceli şi aceştia şi-au strigat nişte cuvinte.

"Două cadre didactice din şcoală şi chiar poliţistul din localitate care se afla în zonă cu alte treburi în acel moment au intervenit şi au făcut observaţie copiilor să înceteze, dar elevul de 13 ani nu a mai intrat la ore, cadrele didactice au anunţat familia despre acest lucru, după care a fost descoperită tragedia', a precizat Georgeta Stănescu.

Elevul provenea dintr-o familie care primea ajutor social şi chiar el primise 'în mod gratuit uniforma şcolară din fondul şcolii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel