Traffic Strings, concert pe 22 noiembrie, la Filarmonica din Ploiești

Crişan Andreescu / 06 noi 2018 / 15:48 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Traffic Strings concertează pe 22 noiembrie, începând cu orele 19,00 la  Filarmonica din Ploiești, în cadrul Festivalului de Jazz.

Suntem deosebit de onorați de invitația Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești de a susține un concert în cadrul Festivalului de Jazz din anul acesta. Este o provocare pe care am abordat-o cu o mare plăcere și, în același timp, cu o deosebită seriozitate.

Pentru această ocazie am alcătuit un program cu totul special. Veți audia piese ale compozitorilor Herbie Hencock, David Thomas Clayton și alții, cântate în premieră într-o formula inedită, mai puțin uzitată în jazz, și anume cvintetul de coarde și percuție, cât și piese unde cvintetului ii vom adăuga pianul, acordeonul și naiul.

Pe lângă piesele de jazz vom prezenta și câteva tangouri argentiniene marca Astor Piazzolla, acele tangouri care stilistic sunt ancorate în genul jazz, piese prezentate de către Astor Piazzolla în concertele susținute la diferite festivaluri de jazz.

Ne vedem pe 22 noiembrie la Ploiești Jazz Festival, unde cu siguranță va fi o seară deosebită.

Biletele sunt disponibile online la : (ziua a 2-a) https://filarmonicaploiesti.ro/concert/ploiesti-jazz-festival-2018-21-25-noiembrie-2018


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24