TOP AUDIENȚE TALK-SHOW 2014: Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea, pe primul loc

Cifre excepționale pentru Mihai Gâdea și postul Antena 3. Emisiunea "Sinteza Zilei" a fost cel mai vizionat talk-show în 2014 la nivel național, dar și urban, fiind urmărit de 719.000 de persoane din întreaga țară, dintre care 496.000 au fost de la orașe, scrie paginademedia.ro.

NAȚIONAL. Antena 3 a condus audiențele la capitolul talk-show în anul care a trecut, repetând performanța din 2013. În Top 10 al audiențelor la capitolul talk-show-uri, alături de emisiunea Sinteza Zilei, se regăsesc și alte producții ale Antena 3, precum Punctul de întâlnire, Subiectiv, Q&A, La ordinea zilei și Secvențial.  

Pe locul șase în clasamentul audienței de la nivel național se poziționează Pro TV cu După 20 de ani, în timp ce emisiunile Ediție specială - Talk show și România în 60 de minute de la România TV ocupă pozițiile opt și nouă. Emisiunea clasată pe locul 10 este talk-show difuzat de TVR 1, Ultima ediție.

URBAN. Antena 3 deține supremația audiențelor talk show-uri și la orașe, cu opt emisiuni în Top 10. Pro TV a obținut locul opt cu „După 20 de ani", iar România TV se clasează pe locul 10 cu Ediție specială - Talk show.

COMERCIAL. În schimb, publicul comercial a preferat Pro TV, emisiunea După 20 de ani, prezentată de Cristian Leonte, clasându-se pe primul loc în clasament, următoarele patru poziții fiind adjudecate de Antena 3 cu emisiunile Sinteza Zilei, Punctul de întâlnire, Subiectiv și Q&A.

În Top 10 audiențe talk-show-uri în 2014, la nivel comercial, figurează și Ediție specială - Talk show (România TV), La ordinea zilei (Antena 3), Secvențial (Antena 3), 100 de minute (Antena 3) și România Exclusiv (România TV).

Vezi AICI Top audiențe talk-show-uri 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel