Tomac: Ajunge șpaga de la APIA pentru vacanța la Miami?

udrea blaga
udrea blaga

Eugen Tomac este de părere că USL fură de la săraci și se întreabă care este partea premierului Victor Ponta. Președintele Partidului Mișcarea Populară arată cu degetul spre șpaga de la APIA dată în cadrul programului "Ulei pentru săraci". 

Eugen Tomac a scris, într-un comunicat de presă, că "Scandalul de la APIA, în urma căruia au fost arestați directorul adjunct al APIA, Aurel Pană, și George Mugur Voinea pentru încasarea unui comision ilegal de 1,2 milioane de euro, pune în lumină prăpastia care există între declarațiile hiper-populiste ale premierului Victor Ponta și realitatea prozaică din spatele cuvintelor generoase. Ca o ironie a sorții, șpaga s-a luat în cadrul unui program intitulat „Ulei pentru săraci”, realizat cu fonduri europene".

"Șpaga de la APIA, pentru vacanța la Miami?"

El adaugă: "Nu mai târziu decât aseară, într-o intervenție televizată, premierul Victor Ponta spunea că domnia sa se ocupă de pâine și că intenționează ca în viitorul apropiat să se ocupe și de ulei, cartofi și alte produse de bază. Ne întrebăm, dacă acesta este modelul avut în vedere, care era destinația șpăgii de la APIA și la cât se ridică, în final, cuantumul destinatarului ei la vârf? Ar ajunge pentru o vacanță cu familia în Miami?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel