Tokyo: Un alt șef al JO a demisionat după ce a propus ca o femeie să se deghizeze în porc

Sasaki și-a dat demisia pentru incidentul de anul trecut
Sasaki și-a dat demisia pentru incidentul de anul trecut

Un oficial de rang înalt al Jocurilor Olimpice de la Tokyo a demisionat după ce a sugerat că o comediantă ar putea interpreta un „olimporc”.

Conform BBC, șeful de creativitate Hiroshi Sasaki a spus că vedeta Naomi Watanabe, cunoscută pentru că își acceptă dimensiunile corpului, ar putea purta urechi de porc la ceremonia de inaugurare a competiției. Acesta și-a cerut scuze ulterior pentru remarcile sale care au fost „o insultă masivă” pentru comediantă. „A fost o expresie foarte nepotrivită în remarcile mele. Îmi cer scuze ei și persoanelor care au fost deranjate de o astfel de replică”, a declarat Sasaki.

Sasaki se ocupa de ceremoniile de inaugurare și încheiere ale evenimentului și a făcut sugestia într-un grup de mesagerie pe aplicația Line. Propunerea a fost refuzată pe loc de colegii săi, iar aceasta a fost făcută publică de o revistă niponă. Situația a survenit după ce fostul președinte al Comitetului de organizare, Yoshiro Mori, a fost forțat să renunțe la funcție după comentarii sexiste. Jocurile Olimpice de la Tokyo urmează să înceapă în aproximativ patru luni, după numeroase scandaluri, amânări din cauza pandemiei și fonduri reduse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel