Toader – Iohannis – Kovesi. Pieleanu, scenariu: Toată lumea va pleca mulțumită

Sociologul Marius Pieleanu a spus ce i-ar sfătui pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, și președintele României, Klaus Iohannis.

În contextul prezentării raportului DNA și deciziei ministrului Justiției, Marius Pieleanu a spus că nu știe ce va face Tudorel Toader. "Dacă aș avea capacitatea de a influența lucrurile, ce aș sfătui eu ambele părți: l-aș sfătui pe domnul Toader să înainteze propunerea de revocare și l-aș sfătui pe domnul Iohannis să refuze revocarea doamnei Kovesi. Astfel încât, toată lumea va pleca acasă mulțumită", a spus sociologul, adăugând: "PSD și-a făcut datoria față de electoratul său propunând, prin domnul Toader, revocarea, iar domnul Iohannis și-a făcut datoria față de electoratul său, inclusiv rezistenții din Piață, refuzând revocarea", a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Marius Pieleanu.

Cele mai așteptate declarații

Amintim că ministrul Tudorel Toader va prezenta joi, de la ora 18.00, la Ministerul Justiţiei, conţinutul şi concluziile raportului cu privire la activitatea managerială a Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Pe 15 februarie, Tudorel Toader anunţa că joi va face o informare de presă în care va prezenta raportul cu privire la activitatea DNA. Totodată, amintim că Tudorel Toader şi-a scurtat săptămâna trecută vizita oficială pe care o efectua în Japonia, după ce premierul Viorica Dăncilă i-a solicit să revină în ţară, pentru a fi lămurite informaţiile apărute în spaţiul public legate de DNA.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel