Titanic II - replica celebrei nave de croazieră. O nouă călătorie VIDEO

Titanic II - replica celebrei nave de croazieră
Titanic II - replica celebrei nave de croazieră

O replică a navei RMS Titanic este programată să pornească la drum în 2022. Titanic II va avea același design ca nava originală și va repeta călătoria planificată de la Southampton la New York.

Titanic II, o replică a originalei "nave de vis", ar putea naviga începând cu 2022, urmând același traseu cu plecare din Southampton, Anglia, spre New York, așa cum a încercat celebrul Titanic, în 1912.

Noa navă de lux a fost anunțată în 2012, pentru a onora aniversarea a 100 de ani a Titanicului, dar călătoria inaugurală a fost în cele din urmă amânată din cauza unui conflict financiar dintre compania mamă Blue Star Line și guvernul chinez. Luna aceasta, Blue Star Line a anunțat ofical începerea construirii în detaliu a navei.

Experiență autentică Titanic

"Blue Star Line va crea o experiență autentică Titanic, oferind pasagerilor o navă care are același interior și cabină ca nava originală, integrând proceduri moderne de siguranță, metode de navigație și tehnologia secolului XXI pentru a genera cel mai înalt nivel de confort și lux, a spus Palmer, cel care a avut această idee. Titanic II va face prima călătorie cu aproximativ 2.400 de pasageri la bord şi 900 de membri ai echipajului, conform FoxNews.

VIDEO

RMS Titanic a plecat pe 10 aprilie 1912 de la Southampton, având la bord peste 2.200 de pasageri. Nava a fost considerată al acea vreme ca fiind cea mai mare navă dată în folosință, iar luxul vasului de linie i-a atras pe unii dintre cei mai bogați oameni din lume.

Nava a lovit un aisberg după patru zile în călătorie și s-a scufundat, ucigând mai mult de 1500 de oameni. Tragedia a fost transformată într-un film, premiat cu Oscar în 1997, de James Cameron, cu Leonardo DiCaprio și Kate Winslet.

Replica Titanicului va costa 500 de milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel