Urmărește emisiunea live


Termosul are un miros urât? Cum să-l elimini în câteva minute cu acest truc simplu

Termosul are un miros urât. Iată cum să-l elimini în câteva minute. Sursa - Pexels
Termosul are un miros urât. Iată cum să-l elimini în câteva minute. Sursa - Pexels

Nimeni nu poate să bea ceai sau cafea dintr-un termos, care emană un miros neplăcut de mucegai.

Mirosul urât poate apărea din cauza îngrijirii precare a termosului. Dar, uneori un miros neplăcut este prezent și într-un termos nou. În acest caz, garnitura de cauciuc ar putea fi o cauză. De asemenea, dacă produsul este de proastă calitate, ar putea apărea și un miros chimic.

Elimină urmele de deodorant de pe hainele albe. Cu câteva produse din casă, vei salva cămașa preferată

Dacă vorbim despre mirosurile neplăcute, apărute în timp, respectă aceste sfaturi simple, care te vor ajuta să rezolvi rapid problema.

Mirosul din termos poate apărea și dacă nu este folosit o perioadă lungă de timp și microorganismele au început să se înmulțească în recipient.

 


Iată cum să scapi de mirosul dintr-un termos 

 

Lămâie este un produs accesibil, care poate fi găsit în fiecare bucătărie și care ajută la rezolvarea problemei în câteva minute. Tăiați lămâia felii și puneți-o în termos. Umpleți cu apă și lăsați să acționeze circa 10 minute.

Dacă mirosul din termos este persistent, atunci soluția de lămâie poate fi lăsată timp de 1-2 ore. În loc de lămâie, puteți folosi acid citric (2-3 linguri).

Puneți căței de usturoi în ghivecele plantelor de interior: secretul florarilor cu experiență

Sare. Produsul ajută la combaterea mirosurilor neplăcute. Puneți 3 linguri de sare într-un termos și adăugați apă clocotită. Închideți capacul și lăsați timp de 5-7 ore. Ulterior, termosul trebuie spălat bine cu apă caldă și uscat bine.

 

 

BONUS. Cada îngălbenită poate redeveni albă în doar 15 minute cu două ingrediente din bucătărie

 

Placa galbenă din cadă și chiuvetă este o adevărată problemă pentru multe gospodine.  Dar știți că aceste pete galbene pot fi îndepărtate și fără utilizarea substanțelor chimice? Este suficient să folosiți o pastă universală, pe care o puteți prepara acasă din două produse.

Cu această pastă veți putea spălați cada și chiuveta, dar și curăța robinetele, care vor străluci.

Într-un bol mare puneți câte 5 linguri de bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen. Pasta care are o consistență lichidă se aplică pe suprafața căzii sau a chiuvetei. Lăsați-o să acționeze 15 minute, apoi ștergeți cu un burete umed și clătiți.

Aplicați pasta și pe robinete, care vor străluci ca noi. Deci iată cum puteți curăța obiectele sanitare, folosind doar două produse ieftine.

 


 

BONUS. Curăță hota din bucătărie în zece minute: două trucuri care elimina grăsimea arsă și murdăria

 

Hota adună toate mirosurile din bucătărie, aburii și picăturile de grăsime.  Dacă hota nu este curățată regulat, atunci foarte repede va fi acoperită cu un strat gros de grăsime și murdărie, iar filtrul va înceta să funcționeze eficient.

Un aparat electrocasnic murdar nu va putea reține aburii și grăsimea. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să respectați unele reguli și trucuri simple pentru curățarea hotei.

Elimină stratul de grăsime de pe recipientul pentru ulei: simplu, rapid și fără cheltuieli

Practic, pentru curățarea hotei se folosesc agenți de dizolvare a grăsimilor.  Săpunul de rufe este eficient pentru eliminarea grăsimii și a mizeriei. Într-un litru de apă fierbinte se dizolvă un sfert de săpun, dat prin răzătoarea grosieră. Înmuiați un burete în această apă cu săpun și curățați suprafața hotei.

Salteaua patului miroase urât? O poți împrospăta în câteva minute cu această metodă uimitoare

Suc de lămâie. O altă tehnică care vă permite să îndepărtați eficient petele și depunerile de grăsime de pe hotă este sucul de lămâie. Ștergeți suprafața hotei cu o jumătate de lămâie și lăsați să acționeze 5-10 minute. Apoi ștergeți hota cu o cârpă umedă. Dacă este necesar, repetați procedura de mai multe ori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel