Salteaua patului miroase urât? O poți împrospăta în câteva minute cu această metodă uimitoare

Salteaua patului miroase urât. O poți împrospăta în câteva minute cu această metodă uimitoare. Sursa - pixabay.com
Salteaua patului miroase urât. O poți împrospăta în câteva minute cu această metodă uimitoare. Sursa - pixabay.com

În nopțile caniculare toată lumea transpiră. Din păcate, și patul va rămâne murdar și urât mirositor. Tocmai din acest motiv, este necesar să reîmprospătați salteaua. 

Reîmprospătați salteaua cu produse pe care le ai în cămară.  Vă vom explica cum să faceți o soluție excepțională pentru a reîmprospăta salteaua. 

Mai întâi, puneți două linguri de bicarbonat de sodiu într-un bol cu apă (aproximativ 500 ml). Adăugați apoi 25 de picături de ulei esențial de lavandă sau  ulei de arbore de ceai. 

Bicarbonatul de sodiu este excelent pentru dezinfectarea și combaterea mucegaiului și a ciupercilor. Uleiul esențial de lavandă, pe de altă parte, dă un miros unic și vă  ajută, de asemenea, să adormiți.

Pune cărbune activ în frigider: vei uita de o problemă, cu care se confruntă majoritatea gospodinelor

Cu o cârpă, înmuiată în soluția preparată, treceți peste saltea, apoi lăsați-o să se usuce. Vă poate ajuta și o sticlă cu pulverizator.

Saltelele sunt, de asemenea, un loc preferat pentru acarieni. Din acest motiv, folosirea unor trucuri pentru a-i elimina poate fi cu adevărat esențială. Mai întâi, ar trebui să folosiți un aspirator cu care veți aspira insectele și  ouăle acestora.

Ulterior, presărați salteaua cu bicarbonat de sodiu și cu o perie distribuiți-i pe toată salteaua. Lăsați să acționeze câteva ore, apoi aspirați salteaua.   

Patru plante frumoase pe care trebuie să le ai în casă: sunt ușor de îngrijit chiar și iarna

O altă modalitate de a face salteaua mai răcoroasă și și mai plăcută din punct de vedere estetic este să eliminați petele galbene de transpirație. Puteți folosi oțet: stropiți pata și lăsați oțetul să acționeze cel puțin zece minute. Apoi, presărați puțin bicarbonat de sodiu. Pata va fi îndepărtată!

Pe saltea pot apărea și altfel de pete. În acest caz, ar trebui să folosiți un alt truc: amestecați un pahar de apă oxigenată cu puțina sare și săpun de Marsilia. Aplicați pasta obținută pe pata de pe saltea. Lăsați să acționeze până când pasta se usucă, apoi eliminați reziduurile. Tamponați cu grijă cu o cârpă înmuiată în peroxid de hidrogen și după un timp veți observa rezultatul uimitor!

  

BONUS. Acoperă găurile din perete cu pastă de dinți: trucul care te va lăsa fără cuvinteC

 

Ai încercat vreodată să astupi găurile din perete cu pastă de dinți? Poate că stai în chirie și ai decis să te muți sau pur și simplu nu-ți mai place o poză suspendată? 

Dar gaura din perete rămâne. Ce să faci atunci? Ai putea cumpăra glet, dar cheltuiala ar putea fi destul de mare. În unele cazuri, poți apela la un zugrav, dar crede-ne că nu este absolut nevoie. Există un remediu fantastic, care îți permite să nu faci cheltuieli excesive.

Secretul unei oglinzi strălucitoare și fără urme: adaugă un produs ieftin în apă

Tot ce ai nevoie este puțină pastă de dinți. Este potrivită și cea pe care o folosești în fiecare zi. Iată cum trebuie să procedezi pentru a acoperi gaura enervantă.

Scoate poza și îndepărtează ușor cuiul. Ai grijă când scoți cuiul pentru a evita lărgirea orificiului. Odată îndepărtat cuiul, pune puțină pastă de dinți în gaura din perete. Adună cu o spatulă excesul de pastă de dinți și lăsă totul să se usuce.

Gospodinele cu experiență nu cumpără produse chimice, dar cada lor strălucește: iată secretul lor

Dacă vezi că prima acțiune nu este suficientă, o poți repeta. Odată ce pasta de dinți se usucă, aplică un strat de vopsea deasupra. Evident vopseaua trebuie să aibă culoare ca a peretelui. În acest fel, pasta de dinți nu se va mai vedea. Amintește-ți acest truc data viitoare când te muți sau dorești doar să schimbi tablourile prin casă, fără a lăsa găuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel