Elimină stratul de grăsime de pe recipientul pentru ulei: simplu, rapid și fără cheltuieli

Elimină stratul de grăsime de pe recipientul pentru ulei - simplu, rapid și fără cheltuieli. Sursa - Pexels
Elimină stratul de grăsime de pe recipientul pentru ulei - simplu, rapid și fără cheltuieli. Sursa - Pexels

Știți că poți curăța ușor recipientul pentru ulei, plin de grăsime? Cu această metodă super ieftină vei reuși cât ai zice pește.

Chiar dacă ești un perfecționist al curățeniei, cu siguranță, nu vei rata să curăți și recipientul pentru ulei.  Adesea, recipientul pentru ulei, cel pentru oțet, precum și cele pentru piper și sare sunt neglijate. 

Cei mai buni cartofi prăjiți: nu i-ai făcut niciodată așa. Sunt crocanți la exterior și moi în interior

Curățarea acestor recipiente este importantă deoarece previne apariția și înmulțirea germenilor și bacteriilor, care pot ajunge pe mesele noastre. 

Îți sugerăm o metodă pe cât de simplă, pe atât de importantă pentru a elimina definitiv grăsimea de pe recipientul cu ulei. Poate pare imposibil, dar există și o soluție pentru această problemă.

Un truc grozav pentru a scăpa de mirosul urât din țevi: repetați-l cât mai des pentru o eficiență maximă

Dacă, în ciuda tuturor eforturilor de a-l curăța, recipientul cu ulei rămâne murdar ai ajuns la locul potrivit. Astăzi, îți dezvăluim o metodă sigură și super ieftină de a îndepărta grăsimea de pe vasul cu ulei. Rezultatul final este garantat!

Așa cum am anunțat încă la începutul articolului, există o metodă pe cât de simplă, pe atât de sigură, de a elimina grăsimea de pe vasul cu ulei și de a-l face să strălucească ca niciodată. Ești curios să afli mai multe? 

În primul rând, vei avea nevoie de:

apă fierbinte;

4 foi de de ziar;

o lingură de lemn,

săpun de Marsilia.

 

Cum trebuie să procedezi

 

Odată ce ai găsit ingredientele, urmează acești pași și rezultatul final este garantat. Mai întâi, îndepărtează tot uleiul din recipient.  Apoi clătește-l cu apă fierbinte de două sau trei ori. Umple  recipientul cu apă fierbinte și adăugă câteva picături de săpun de Marsilia. După aceea, închid  capacul și agită energic.

Lăsă soluția să acționeze câteva ore și, după ce timpul a expirat, golește vasul și introdu în el câteva foi de ziar.  La final, folosește coada lingurii de lemn cu care vei șterge interiorul recipientului cu bucățile de ziar.

 

BONUS. Îndepărtează, rapid, petele de transpirație de pe haine: patru moduri eficiente, verificate de gospodine  

 

Hainele trebuie să fie mereu curate și parfumate. În unele situații, mașina de spălat nu curăță perfect hainele pătate de transpirație.  

Iată 4 moduri eficiente pentru a elimina urmele de transpirație de pe haine, folosind mijloace improvizate.

Îndepărtarea petelor de transpirație cu bicarbonat de sodiu.  Metoda este potrivită pentru hainele albe și cele deschise la culoare. Faceți o pastă din 4 linguri de bicarbonat și 200 ml apă. Aplicați pasta obținută pe petele de transpirație cu ajutorul unei periuțe de dinți. Lăsați o oră să acționeze, apoi spălați haina manual sau la mașina de spălat. Apa pentru spălare nu trebuie să fie mai fierbinte de 30 de grade.

Detergent ecologic, făcut în casă: este de 4 ori mai ieftin și foarte eficient. Elimină rapid toate pete

Îndepărtarea petelor de transpirație cu peroxid de hidrogen. O altă modalitate de a elimina transpirația din țesăturile albe este să înmuiați articolul într-o soluție de peroxid de hidrogen. Se amestecă o lingură de peroxid cu un litru de apă caldă, nu fierbinte. Înmuiați articolul pentru 30 de minute, apoi spălați-l în apă caldă. Nu utilizați peroxid pe țesături colorate, deoarece vă poate strica haina. 

Gospodinele cu experiență nu folosesc, niciodată, vara balsam de rufe. Iată explicația

Îndepărtarea petelor de transpirație cu săpun de rufe.  Puteți îndepărta petele proaspete de transpirație cu săpun de rufe. Această metodă nu face față întotdeauna petelor vechi. Răzuiți o bucată de săpun de rufe pe o răzătoare grosieră și dizolvați fulgii obținuți în apă caldă. Înmuiați haina în acest amestec pentru 3 ore, apoi, spălați-o ca de obicei.

Pune puțin chili pe balcon și, în cel mai scurt timp, toate necazurile tale vor dispărea

Cum să îndepărtezi petele de transpirație cu sare. Soluția salină poate fi aplicată pe țesăturile de orice culoare. Această metodă îndepărtează nu doar pata de transpirație, ci și mirosul acesteia, precum și urmele de deodorant. Se dizolvă 2 linguri pline de sare în 500 ml apă. Înmuiați haina în soluția obținută, pentru 3 ore, apoi spălați-o. Dacă pata nu iese, adăugați săpun de rufe ras în apa cu sare.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel