Teatrul „Stela Popescu” deschide stagiunea 2017-2018 cu Harap Alb

Harap Alb. Foto M. Cratofil
Harap Alb. Foto M. Cratofil

Harap Alb, un fel de străbunic al lui Harry Potter, vine în pași de dans, din povestea lui Creangă, direct pe scena Sălii Mari a Palatului Național al Copiilor miercuri, 6 septembrie, de la ora 10, pentru a se prezenta în faţa copiilor din grădiniţele bucureştene. În rolul principal, balerinul Andrei Dogaru.

Spectacolul, o călătorie plină de culoare, muzică și dans, unde povestea devine argument pentru o experiență de neuitat, este o producție prezentată de Primăria Municipiului Bucureşti prin intermediul Teatrului „Stela Popescu”.

(w670)

Harap Alb. Foto M. Cratofil

Fermecătoarea lume a prințului neînfricat care trece, ca un adevărat erou, de toate examenele maturității, revine pe scena Sălii Mari a Palatului Național al Copiilor. Cei mari vor profita de moment să își amintească, cu nostalgie, de personajele fantastice din primul basm cult românesc, cei mici vor fi vrăjiți de Gerilă, Setilă sau de Verde Împărat, vor ajunge până la palatul Împăratului Roș și în lumile pe care doar Păsări-Lăți-Lungilă le poate vedea. Cu toții vom fi cu sufletul alături de prințul mezin, Harap Alb, pe drumul său inițiatic de la copilărie la maturitate.

(w670)

Harap Alb. Foto M. Cratofil

(w670)

Harap Alb. Foto M. Cratofil

Furnici, albine și prințese vor prinde viață și vor dansa în coregrafia, regia și ilustrația muzicală semnate de Ștefan Soare. Scenografia – Viorica Petrovici. Își dă concursul corpul de balet al Teatrului “Stela Popescu”.


(w670)

Harap Alb. Foto M. Cratofil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel