Tatăl unui elev repetent, ameninţări către directoare: Îţi omor copiii!

Tatăl unui elev din judeţul Iaşi, rămas repetent, a ameninţat-o pe directoarea şcolii că îi va ucide copiii. Acesta era supărat din cauza unei amenzi primite de la Poliţie, tot după un scandal. 

Bărbatul de 46 de ani a intrat în Școala din comuna Todirești, joi, în jurul orei 16.00, în timpul orelor de curs și, într-o discuție avută cu directoarea școlii, bărbatul a amenințat-o pe femeie că îi omoară copiii. Individul a fost scos din școală fără probleme, însă, la poartă, potrivit unor surse, s-a întâlnit cu o profesoară pe care a amenințat-o că îi distruge mașina, scrie Mediafax. 

”A adus amenințări cadrelor didactice și a directoarei, incidentul a fost unul doar verbal. Nu este prima dată când face scandal, a mai avut un incident care a fost raportat la poliție. Copilul este unul problemă, nu frecventează școala, a venit câteva ore în noiembrie prima dată în acest an școlar. Atunci s-a declanșat și scandalul cu tatăl lui. Bărbatul era beat și prima dată când a venit la școală și în urma acțiunilor sale a primit amendă de la poliție. Acum cerea socoteală cadrelor didactice și le cerea să își retragă plângerea ca să nu mai plătească amenda”, a declarat Cristina Puiu, directoarea școlii din Todirești.

Bărbatul, supărat din cauza unei amenzi primite după un alt scandal 

În urma incidentului de la sfârșitul anului trecut, bărbatul de 46 de ani a fost amendat cu 6.000 de lei. Acum, potrivit unor surse, bărbatul a fost din nou amendat și este cercetat în două dosare penale pentru amenințare.

Situația a fost semnalată și de către reprezentanții sindicali ai cadrelor didactice din Iași.

”A intrat în Școala din Todirești unde a recurs la amenințări grave care vizau: distrugerea unor bunuri personale ce aparțin profesorilor (mașini), dar și la amenințări cu moartea la adresa copiilor doamnei director. Nu este prima dată când acest personaj intră și amenință cadrele didactice, dar de această dată considerăm că lucrurile sunt foarte grave”, susține Laviniu Lăcustă, președinte al USLIP Iași.

Acesta solicită și Parlamentului să adopte în regim de urgență Legea privind protecția cadrelor didactice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel