Tatăl a 11 copii a murit din cauza Covid-19, la două luni de la nașterea fiicei sale

Un britanic, tată a 11 copii, a murit din cauza coronavirusului, la doar opt săptămâni după nașterea fiicei sale.

Un britanic, tată a 11 copii, a murit din cauza coronavirusului, la doar opt săptămâni după nașterea fiicei sale, transmite The Sun.

Garry Melia, în vârstă de 56 de ani, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce a făcut infarct în casa sa din Merseyside, Marea Britanie.

Bărbatul era foarte apreciat, iar prietenii și familia l-au comemorat, numindu-l „un om iubitor și grijuliu" care își iubea copiii, inclusiv pe nou-născuta Sienna.

„Cel mai bun tată pentru toți copiii noștri”

Partenera sa, Susan Caunce, a spus: „Avem inimile frânte în familie și nu avem cuvinte pentru a descrie cum ne simțim. Era un om iubitor și grijuliu, de familie, cel mai bun tată pentru toți copiii noștri, dar și un partener devotat pentru mine".

„A făcut tot ce putea pentru a ne întreține și pentru a ne ține puternici ca familie, chiar dacă au fost timpuri rele sau timpuri bune. Nu am fost niciodată fără el", a continuat ea.

„Cel mai dedicat muncitor”

„El a fost și cel mai bun și cel mai dedicat muncitor pe care l-am cunoscut vreodată, totul pentru familia sa. Îmi doream doar să continue lupta pentru a sta cu noi în continuare", a mai spus iubita sa îndurerată.

Garry, care era cel mai popular DJ și bucătar din orașul Southport, a murit în spitalul Broadgreen în Liverpool, care se specializează în boli toracice și cardiovasculare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel