EXCLUSIV  Tăriceanu joacă pe mâna lui Tudy

  

Călin Popescu Tăriceanu pierde sau câștigă pe mâna lui Tudy? Greu de spus, sunt riscuri, pot fi și câștiguri electorale după ce ALDE l-a impus viceprimar la București pe Ionescu Tudor – Tim, cunoscut ca Tudy după filmarea din baie.

Să vedem riscurile:

  • Expunerea la ridicol. Înjurăturile întăresc un om politic, mișto-ul îl omoară. Promovarea lui Tudy readuce în atenție cazul Paul Păcuraru, ministrul din cabinetul Tăriceanu care a apărut în presa tabloidă masturbându-se la webcam. Se poate spune că fostul premier n-are mână bună la oameni…Cam nasol, în acest context.
  •  Pierderi în zona electoratului conservator: cât de serioasă îi pare acestuia politica făcută de/cu Tudy? Mai ales că ALDE stă mai bine în Capitală și orașele mari decât în zona rurală, care nu e de neglijat la votul pe listă, pentru parlamentare.
  • Pierderi în zona electoratului anti, care critică politica de cumetrie. Adversarii vor specula că Tăriceanu e nașul lui Tudy. În momentul de față, nu există informații că altceva l-ar recomanda pentru funcție. Poate vocea și talentul din film?

Care ar fi posibilele beneficii:

  • Se discută de ALDE, nu există publicitate negativă, ci doar publictate. În loc să facă agenda USB-ul, marea surpriză a localelor, sau PNL-ul, care au de trei, respectiv de cinci ori mai mulți consilieri,  astăzi agenda discuțiilor o face ALDE.  
  •  Publicul tânăr și cel care consumă presă tabloidă ar putea să nu fie șocat de ascensiunea lui Tudy. Partidul lui Tăriceanu a crescut cu 2-3 procente de la alegerile din 2014 la cele de anul acesta. Dacă la fanii săi se mai adaugă câțiva ”urâți”, care simpatizează cu Tudy, e bine pentru ALDE. Frumoșii revoltați pe Facebook oricum nu votau cu Tăriceanu.
  • În afară de Anca Florea, PSD, și Robert Turcescu, PMP, niciun consilier general nu e cunoscut marelui public. În țara anonimilor, Tudy e împărat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel