Sussex Royal, marcă înregistrată. Prinţul Harry și Meghan au depus actele

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au depus documentele pentru ca Sussex Royal să devină marcă înregistrată.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia lui, Meghan, au depus o cerere prin care solicită ca numele fundaţiei lor de caritate, Sussex Royal, să devină marcă înregistrată, potrivit unui document publicat pe site-ul Oficiului britanic pentru Proprietate Intelectuală, informează Reuters.

Harry şi Meghan, care deţin titlurile de duce şi ducesă de Sussex, au înfiinţat acea fundaţie anul trecut, desprinzându-se astfel de Royal Foundation, o instituţie filantropică veche de câteva decenii în cadrul căreia au colaborat pentru o perioadă cu prinţul William şi cu soţia acestuia, Kate.

Ce acoperă cererea de marcă înregistrată

Cererea de marcă înregistrată acoperă o gamă variată de bunuri şi servicii, inclusiv cărţi, articole vestimentare, campanii educaţionale şi filantropice.

Conform Oficiului britanic pentru Proprietate Intelectuală, solicitarea a fost expediată de fundaţia Sussex Royal în luna iunie şi a fost publicată pe 20 decembrie.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, este unul dintre nepoţii reginei Elisabeta a II-a şi ocupă locul al şaselea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel