EXCLUSIV  Stela Popescu, actori români: Nu e în ordine. Vă dau exemplu - VIDEO

Marea actriţă Stela Popescu, în cadrul unui interviu acordat DC News, a vorbit despre atitudinea actorilor faţă de profesia pe care au ales-o.

În trecut, „era o altă şcoală a teatrului", a spus Stela Popescu. „Sunt foarte mulţi actori şi atitudinea lor faţă de profesie s-a schimbat: tare, repede şi fals – se spunea la noi pe vremuri. Să facă repede. Să repete o piesă în patru zile, dacă se poate, şi să o joace de 400 de ori numai ca să le ia banii. Nu e în ordine", a precizat cunoscuta actriţă.

De asemenea, a spus că, în ţara noastră, nu sunt promovate adevăratele talente, oferind şi un exemplu în acest sens. „Nu se promovează adevăratele talente şi munca asta să fie serioasă. Vă dau un exemplu, femei mai tinere, Adriana Trandafir. De câte ori o vedeţi? De puţine ori, nu? Dar când ajunge acolo e extraordinară", a spus, în cadrul interviului, actriţa Stela Popescu.

[citeste si]

Actrița Stela Popescu s-a născut la data de 21 decembrie 1935, într-o familie de învățători. A debutat în cinematografie, în anul 1958, în pelicula „Alo? Ați greșit numărul”. A jucat în peste 25 de filme precum „În fiecare zi mi-e dor de tine”, „Elixirul tinereții”, „Nea Mărin Miliardar”, „A doua cădere a Constantinopolului”, „Căruța cu mere”, „Grăbește-te încet”.

Președinția României i-a conferit artistei Stela Popescu, pe 7 februarie 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Categoria D — „Arta Spectacolului”. În 2002 a obținut, alături de Alexandru Arșinel, premiul special pentru teatru de revistă al UNITER. 

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel