EXCLUSIV  Stela Popescu, 1 Decembrie 2017 VIDEO. Clip nedifuzat, mesaj pentru români

Jurnaliștii DC News, în ziua în care Stela Popescu a acordat un interviu în redacția noastră, pe 25 octombrie 2017, au lansat un îndemn pentru invitați. Începând cu acea zi, toți cei care veneau la DC News erau rugați să transmită un mesaj pentru români, cu prilejul zilei 1 Decembrie 2017, care urma să fie publicat ulterior. 

Stela Popescu, într-un video emoționant, a avut un ultim mesaj către români. A fost un mesaj scurt, dar plin de profunzime, care ar trebui ascultat de fiecare dintre noi pentru a ne face să nu mai fim dezbinați și să ne unim în numele binelui.

Marea actriță spunea că este o româncă adevărată și că iubește acest pământ. Nu a vrut niciodată să plece în altă parte.

"Eu sunt o româncă adevărată. Iubesc România! Mi-e drag pământul ăsta! Niciodată nu mi-a fost drag să mă duc în altă parte. Iubesc România și vă rog și pe voi să vă gândiți la viitorul ei", a zis Stela Popescu în redacția DC News după interviul pe care l-am difuzat pe data de 25 octombrie.

Iată mesajul integral al îndrăgitei artiste pentru ziua de 1 Decembrie 2017: "Ne apropiem de o mare sărbătoare. Să nu râdeți de mine. Eu sunt o româncă adevărată. Iubesc România! Mi-e drag pământul ăsta! Niciodată nu mi-a fost drag să mă duc în altă parte. Iubesc România și vă rog și pe voi să vă gândiți la viitorul ei. Este păcat. Țara asta este minunată. Poporul acesta este plin de talent. Faceți-l mai fericit! Dacă dumneavoastră veți crede în bucuria noastră, și viața va fi mai frumoasă. La mulți ani, vouă, tuturor! Și haideți să ne unim în bine. Gânduri bune pentru viitor. La mulți ani!".

[citeste si]

Vă invităm să vedeți mesajul Stelei Popescu, pentru 1 Decembrie 2017, în varianta video:

VEZI ȘI: STELA! DE CE?! Cum a sunat întrebarea lui Chirieac...


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel