Starul Johnny Depp, decorat în Serbia cu Medalia de Aur a Meritului - Video

Fizionomia şi caracterul actorului au inspirat totodată crearea personajului principal al serialului de animaţie, "Puffins Impossible", dezvoltat în Serbia, creat de Iervolino Studios (IES) şi produs de Archangel Digital Studios (ADS).

"Rolul de lider al lui Johnny Depp şi participarea activă la promovarea serialului 'Puffins Impossible' au contribuit la valorificarea punctelor forte artistice ale Serbiei în rândul industriei cinematografice globale", notează într-un comunicat compania de animaţie Iervolino Studios.

Preşedintele Vucic i-a înmânat distincţia lui Johnny Depp cu prilejul Zilei Republicii Serbia, marcată pe 15 februarie. "Este o mare onoare pentru mine să particip la această ceremonie solemnă. Voi continua să lucrez la promovarea ţării voastre minunate", a declarat emoţionat Johnny Depp.

VIDEO



El a rememorat cu acest prilej prietenia de lungă durată care îl leagă de regizorul cinematografiei sârbe Emir Kusturica, despre care a spus: "Este fratele meu", conform Agerpres.

Citește și: Înregistrare IREALĂ cu o ceartă dintre Johnny Depp și Amber Heard

Actorul Johnny Depp și-a implorat repetat fosta soție, Amber Heard, să îl „taie” cu cuțitul.

Conform The Sun, actorul de 57 de ani i-a spus actriței: „Taie-mă, taie-mă, dacă nu o faci tu, o fac eu”, cât timp avea cuțitul în mână, în iulie 2016. Înregistrarea a fost folosită ca probă în procesul dintre Depp și tabloidul britanic The Sun și a fost făcută la o lună înainte de divorțul acestora.

„Nu-ți tăia pielea. Te rog, nu-ți tăia pielea. De ce ai face asta? Te rog, nu”, i-a spus Heard lui Depp, încercând să-l calmeze. Vezi știrea aici!

Citește și: Johnny Depp a recunoscut. De ce i-a dat fiicei sale droguri, la 13 ani

Johnny Depp a recunoscut în instanță, în timpul procesului intentat de fosta soție, Amber Heard, că i-a oferit fiicei sale droguri, când aceasta avea vârsta de 13 ani.

Aflat în instanță, Johnny Depp a mărturisit că i-a dat droguri fiicei sale, Lily-Rose, pe când avea doar 13 ani. 

Motivul pentru care Johnny Depp i-a oferit fiicei droguri

Celebrul actor și-a motivat gestul spunând că dorea ca Lily-Rose să nu aibă o experiență negativă cu drogurile, când nu ar fi fost supravegheată de el. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel