Starea lui Rică Răducanu. Reprezentant Colentina, informații de ultimă oră

Starea de sănătate a lui Rică Răducanu evoluează favorabil.

Rică Răducanu primește tratament după ce a fost operat la Spitalul Colentina din Capitală, medicii urmând să-l externeze la începutul săptămânii viitoare.  

„Domnul Rică Răducanu a fost operat de șeful Secției de Urologie, Victor Cauni. În prezent, starea dânsului este una favorabilă. A primit tratament corespunzător, va fi externat luni sau marți. (...) Este și a fost pe cele mai bune mâini. (...) Diagnosticul este unul complicat, dar dacă se intervine la timp, totul merge în direcția corectă. (...) Primește tratament cu antibiotic", a declarat dr. Ioan Bogdan Furtună, purtătorul de cuvânt al Spitalului Colentina, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, fostul portar și-a păstrat umorul, chiar dacă a fost supus unei intervenții chirurgicale: „Domnul Răducanu este foarte glumeț, starea dânsului de spirit și-o menține".

Necula "Rică" Răducan este unul dintre cei mai mari portari pe care fotbalul românesc i-a cunoscut în perioada 1972-1975, performanţele sale fiind recompensate cu două Cupe ale României. După zece campionate jucate pentru Rapid, echipa în care a debutat, a trecut la Sportul Studenţesc şi apoi la Steaua, în anul 1978, echipa cu care a cucerit a treia Cupă a României din cariera sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel