Spune-mi ce/cum mănânci ca să-ți spun cine ești. Nutriționistul Mihaela Bilic explică

Medicul nutriționist Mihaela Bilic nu ne recomandă doar cum este bine să mâncăm ci și să n cunoaștem pe noi și pe ceilalți prin intermediul mâncării. 

”Francezii au un proverb care spune că nu putem fi prieteni până nu am mâncat odată împreună. Adevărul despre noi îl aflăm din relația cu mâncarea. Cunoști o persoană dincolo de haine, aspect fizic și declarații verbale, atunci când o observi mâncând. De multe ori mă uit la mine și constat amuzată cum mă comport și cat mă trădează mâncarea. Se vede fără urmă de îndoială că sunt impulsivă, pasională, pofticioasă, capricioasă și fără limite. Nici urmă de moderație și echilibru, extremele sunt definiția mea. Iar când vine vorba de asumarea răspunderii nu dau înapoi și nu mă ascund, îmi plătesc “păcatele” fără să clipesc. Așa că vă îndemn și pe voi să folosiți relația cu mâncarea ca să vă cunoașteți mai bine. Și să-i cunoașteți și pe ceilalți. Pentru că în fața unei farfurii cu mâncare suntem adevărați, reali, autentici, fără mască”, a scris medicul nutriționist Mihaela Bilic pe pagina sa de Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spune-mi ce/cum mănânci ca să-ți spun cine ești???? Francezii au un proverb care spune că nu putem fi prieteni până nu am mâncat odată împreună. Adevărul despre noi îl aflăm din relația cu mâncarea. Cunoști o persoană dincolo de haine, aspect fizic și declarații verbale, atunci când o observi mâncând???????? De multe ori mă uit la mine și constat amuzată cum mă comport și cat mă trădează mâncarea???? Se vede fără urmă de îndoială că sunt impulsivă, pasională, pofticioasă, capricioasă și fără limite???????????? Nici urmă de moderație și echilibru, extremele sunt definiția mea☺️ Iar când vine vorba de asumarea răspunderii nu dau înapoi și nu mă ascund, îmi plătesc “păcatele” fără să clipesc???? Așa că vă îndemn și pe voi să folosiți relația cu mâncarea ca să vă cunoașteți mai bine. Și să-i cunoașteți și pe ceilalți. Pentru că în fața unei farfurii cu mâncare suntem adevărați, reali, autentici, fără mască???? P. S. Iată câteva dintre “imaginile” mele mai puțin cunoscute????????

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel