Urmărește emisiunea live


Redeschiderea litoralului în Spania: Cine are prioritate pe plajă

Spania pregătește o redeschidere etapizată a plajelor sale în vară, însă lucrurile nu vor reveni la normal.

Spania pregătește o redeschidere etapizată a plajelor sale în vară, însă lucrurile nu vor reveni la normal, transmite The Sun.

Președintele guvernului local andaluz, Juan Manuel Moreno Bonilla, dorește să redeschidă 1.000 de kilometri de plaje, în iulie și august.

Perimetre și măsurători, pe plajă

Moreno Bonilla, care face parte din Partidul Popular, a spus: „Trebuie să înființăm o serie de perimetre și măsurători. Odată ce capacitatea s-a terminat, nu vom mai permite accesul nimănui, până nu avem un vaccin și un tratament eficient".

Președintele regiunii plănuiește să se bazeze pe poliția din teritoriu pentru a se asigura că nu este depășită capacitatea maximă.

„Industria hotelieră dorește să se asigure că face curățenie, nu doar prin dezinfecții, dar prin curățări microbiologice prin folosirea de ozon în hoteluri și restaurante; ei sunt gata să ofere acest lucru zilnic, ceea ce este o garanție pentru clienți", a mai spus Bonilla.

Andaluzia, afectată mai puțin de virus

Comunitatea autonomă din Andaluzia a fost printre cele mai puțin afectate de coronavirus, înregistrând doar 11.689 cazuri de infectare în regiune, adică 5,6% din numărul total al Spaniei. 1.017 oameni și-au pierdut viața în regiunea din Sudul Spaniei, reprezentând 4,7% din totalul național. În schimb, 18% din spanioli trăiesc în Andaluzia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel