Șoșoacă a primit niște plicuri acasă: Îmi voi bate joc de voi! Vă alegeți cu DOSAR PENAL!

Diana Șoșoacă (AUR) / Foto: Facebook
Diana Șoșoacă (AUR) / Foto: Facebook

Viitoarea senatoare a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Diana Șoșoacă, a vorbit despre amenzile pe care le-a primit, anunțând plângeri penale. 

Șoșoacă a fost la Cotroceni împreună cu colegii săi de partid George Simion, Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu și Dan Tanasă, pentru a discuta despre formarea unei majorități parlamentare și, implicit, susținerea unui nou Guvern. Luni seară, într-un live pe Facebook, a vorbit despre întâlnirea de la Cotroceni, dar și despre amenzile pe care le-a primit. 

„De la Craiova, Deva și Iași, mi-au venit vreo șase plicuri cu amenzi. Sunt incompetenți total! O parte din ele sunt pentru nepurtatul măștii. Nicio problemă, eu le fac și plângere penală pentru abuz în serviciu”, a zis Șoșoacă într-un live publicat pe contul de Facebook.

„Fiecărui agent care mi-a întocmit acel proces verbal îi voi face plângere penală, pentru că avea obligația să verifice dacă eu am adeverință sau nu”, a subliniat Șoșoacă. „Deci, îi anunț că vă mai faceți cu un dosar penal. Cum vă bateți voi joc de prietenii mei, și eu îmi voi bate joc de voi! Veți primi înapoi același lucru!”, a adăugat Șoșoacă.

Cu privire la celelalte amenzi, acestea sunt pentru tulburarea liniștii publice. „Nicio problemă! Încă o plângere penală pentru abuz în serviciu!”, a precizat Șoșoacă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel