Sondaj. Pieleanu: Ce îi afectează pe români: Problemele care zguduie țara

Sociologul Marius Pieleanu, director Avangarde, a prezentat, în exclusivitate pentru emisiunea Punctul de Intâlnire, de la Antena 3, principalele probleme de pe agenda publică a românilor cu drept de vot.

"Prima problemă pe agenda publică a românilor cu drept de vot este corupţia. 54% dintre români au indicat corupţia ca fiind o problemă fundamentală a societăţii româneşti. S-a supraexpus ca temă, altfel nu pot să cred că jumătate dintre români au probleme cu corupţia.

A doua problemă, clasa politică şi conflictul politic. 35% au spus că e o problemă. Locurile de muncă prost plătite pe locul trei. Pe locul patru apare sărăcia. Se autoraportează ca fiind săraci. Îmi ies 17%. Pe locul cinci, avem sănătatea. Înseamnă că se simt sănătoşi. Nu este vorba despre sistem.

Pe locul şase, pesta porcină cu 10% din populaţia României (...) Oamenii aceştia îşi cresc porcul în bătătură şi sunt afectaţi direct. Pe locul şapte, educaţia, cu 10%. Justiţia, la fel, tot cu 10%. Infrastructura este doar 8%. Preţurile mari şi şomajul cu 5%", susține Marius Pieleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel