Urmărește emisiunea live


Singurul oraș din România recomandat de National Geographic

Sibiu
Sibiu

Sibiul este singurul loc din România care a fost inclus în topul destinaţiilor recomandate în 2019 de revista National Geographic Traveller, deoarece anul viitor va deţine statutul de Regiune Gastronomică Europeană.

Jurnaliştii de la revista National Geographic Traveller recomandă turiştilor din toată lumea să se bucure anul viitor nu doar de diversitatea gastronomică ce o va oferi Sibiul, dar şi de festivalurile organizate aici, frumuseţea oraşului medieval şi să viziteze cel mai vechi muzeu din România, Muzeul Naţional Brukenthal, din centrul istoric al municipiului.

Topul National Geographic Traveller pentru 2019 numără 19 destinaţii recomandate: Setouchi, Antarctica, Pittsburgh, Corsica, Cambodia, San Miguel de Allende, West Yorkshire, Hong Kong, Zimbabwe, Guyana, Oslo, Eritrea, KwaZulu-Natal, Bhutan, Dundee, Uganda, Matera, Indonesia şi Sibiul.

Sibiul, nominalizat în numeroase topuri internaţionale de turism

Sibiul a fost nominalizat în ultimii zece ani în numeroase topuri internaţionale de turism. A intrat în atenţia jurnaliştilor din străinătate îndeosebi după 2007, anul în care a fost primul oraş din România cu statul de Capitală Culturală Europeană. În 2008, primarul de atunci, Klaus Iohannis, anunţa că Sibiul a atins cifra de un milion de turişti care au vizitat oraşul. Ulterior, în 2011, Sibiul a fost unicul oraş din România care a primit trei stele, cotaţia maximă în Ghidul Michelin, cel mai prestigios ghid turistic mondial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel