Simona Halep, o șansă de nevinovăție? Judecătorii au schimbat verdictul când au aflat cine este

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află un detaliu important din cazul de dopaj al Simonei Halep.

Simona Halep a primit cea mai drastică suspendare din partea ITIA și a tribunalului Sports Resolutions în cazul de dopaj. Jurnaliștii americani lansează însă o ipoteză șocantă, cum că verdictul experților a fost schimbat după ce aceștia au aflat identitatea jucătoarei. Totuși, trebuie spus că informațiile presei de peste Ocean au fost obținute din anturajul sportivei noastre.

Revista Sports Illustrated a lansat o ipoteză șoc: doi dintre cei care au analizat cazul lui Halep erau pregătiți să o declare nevinovată pe sportiva noastră, însă și-au schimbat radical decizia în momentul în care au aflat identitatea sa. Jurnaliștii americani susțin că această informație a venit din partea unei persoane care este în echipa lui Halep și care a explicat că acest detaliu va fi prezentat mai departe, ca parte a apărării sale.

VEZI ȘI: Simona Halep s-ar fi mutat din România. În ce țară ar fi plecat în secret

Este posibilă o răzbunare?

"Am luat legătura cu un membru al echipei Halep săptămâna trecută. Ca parte a apărării sale, aceasta va susține că doi dintre membrii tribunalului ar fi fost, se pare, pregătiți să o exonereze pe sportivă pe baza faptelor și a forței probelor. Apoi au descoperit identitatea lui Halep și și-au schimbat efectiv votul, transformând-o în vinovat. Dacă este adevărat, acest lucru este, evident, profund îngrijorător și ar reprezenta o adevărată corupție.

Dar acest lucru forțează bunul simț, dacă nu chiar credulitatea. Există probleme de integritate aici. Există probleme de responsabilitate. Acești doctori și profesori își vor risca reputația din cauza unei răzbunări împotriva unui jucător de tenis român, de 31 de ani, apreciat și fără controverse înainte de acest episod", au scris jurnaliștii de la Sports Illustrated, conform Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel