Simona Halep, făcută praf după meciul cu Johanna Konta

Simona Halep a surprins neplăcut după meciul cu Johanna Konta din optimile de finală. Nimeni nu se aștepta ca după un 5-1 în setul decisiv, sportiva noastră să piardă partida.

Meciul de miercuri reprezintă al cincilea eșec major al Simonei în acest an, în fața unor sportive mult mai slab cotate. Cea mai dureroasă înfrângere a fost cea suferită în fața Janei Cepelova, la Wimbledon. Aflată în momentul respectiv doar pe locul 106 în clasamentul WTA, acum ajunsă chiar pe 144, jucătoarea din Slovacia a învins-o pe Halep în 3 seturi, scor 5-7, 6-4, 6-3.

Simona Halep a dezamăgit și în fața unor nume ca Denisa Allertova, Mirjana Lucic-Baroni și Kristina Mladenovic, deși pornea ca mare favorită în aceste întâlniri și toți specialiștii se așteptau la victorii facile din partea româncei, arată Digi Sport.

Ce spun fanii săi de pe grupul Simona Halep - Top 10 WTA

Fanii Simonei Halep, pe grupul de Facebook care îi este dedicat, au comentat partida cu Johanna Konta, unii dintre ei arătându-și dezamăgirea față de felul în care a jucat românca. Aceștia nu au înțeles cum de meciul cu Johanna Konta a luat o turnură neașteptată în setul decisiv. Pe de altă persoane, au fost și voci care i-au transmis să nu fie supărată după înfângerea suferită.

Iată câteva dintre comentariile după meciul Simonei Halep de la Wuhan:

"Britanica a jucat bine, Simona foarte oscilant. Perioade bune in joc care au alternat cu caderi inxplicabile. Cheia meciului a fost procentajul slab al Simonei pe primul serviciu. De mult n-am fost atat de deceptionat dupa un meci al ei. Afirmam mai inainte cand avea doua break-uri avans si servea pentru meci ca se poate bate doar singura. A facut-o"

"E o înfrângere urâtă, foarte urâtă, dar asta e!"

"Da, dezamăgitor, chiar are nevoie de un antrenor permanent lângă ea și să nu se mai enerveze..."

"Eu nu inteleg ce se intampla cu ea in ultima vreme!"

"Suntem dezamagititi, totusi de la 5-1 sa pierzi asa... in fine, sper sa-si revina!"

"Sa nu mai cautam scuze, este inadmisibil pentru un numar 2 mondial sa piarda de la scorul ala in decisiv"

"Cred ca se intampla ceva cu ea, in ultima vreme, parca e un pic lipsa de chef! Probabil si oboseala isi zice cuvantul, insa si celelelate jucatoare, nu cred ca sunt mai odihnite, nu?"

"Stai ca iese acum corul de adulatori care o sa strige ca o jignim... Eu voi fi in continuare fan al ei si voi astepta urmatorul meci, dar atunci cand nu joaca si nu pare sa fie atat de mare cat ne place noua sa credem, nu vad de ce ar trebui sa fim ridicatori de osanale. Se intampla si de-astea, dar esti mai dezamagit cand asa ceva vine de la nr. 2..."

[citeste si]

"Eu ma consider fan Simona... Dar sa-i gasesc scuze absurde atunci cand pierde greu explicabil, nu cred ca e in interesul nimanui. Daca voi vreti sa vedeti negrul drept alb e vrerea voastra. Daca as fi langa Simona atunci cand pierde nu i-as reprosa absolut nimic, chiar daca ar fi ceva de reprosat. Nu-mi doresc sa 'umblu' din gresala la psihicul labilozat dupa infrangere. Nici acum nu-i reprosez. Dar daca aici intre ceea ce credeam ca suntem fani doar adulatia conteaza, ma tem ca nu doar pierdem vremea..."

"A devenit o obisnuinta pentru Simona sa piarda in primele tururi in turneele din China pentru a se pastra intacta fizic pentru turneul campioanelor de la Singapore. Eu zic ca bine face fiind problema ei ,ea dorind poate sa fie apta pentru a face o figura frumoasa acolo. Urmeaza sa vedem daca am avut dreptate. Eu ii urez multa multa bafta pentru Singapore si pentru ce va urma dupa noul an"

"Dezamagitor. De-a dreptul si inexplicabil!!! Pacat! Sa pierzi meciul de la 5-1????"

"De la Ilie Nastase.... nu am mai avut asa bucurii ....in tenis....... pentru asta.... trebuie sa- i multumim SIMONEI HALEP NUMARUL 2 IN TENISUL MONDIAL.....alooooo ce i care o blamati....de unde aveti atata rautate......credeti ca este asa usor.?.........Va rog... sa va masurati cuvintele.... fata de SIMONA HALEP........ NOI AVEM NEVOIE DE SIMONA HALEP ....... SA I MULTUMIM ...CA EXISTA !..."

"Dragi halepenos,

Haideti sa avem o atitudine corecta fata de Simona, fata de parcursul aceasteia in circuitul WTA si fata de prioritatile ei in acest sezon.

1. Simona se afla in cel mai bun sezon al carierei si si-a asigurat calificarea la Singapore si statutul de cap de serie in grupele de acolo

2. Simona a reusit ca acest sezon sa nu-si pericliteze prezenta la nici un turneu din cauza accidentarilor si sa puncteze cu toate cele 16 turnee, situatie absolut fericita (anu trecut a punctat cu doar 12 din 16)

3. Simona Halep este de departe nr.2 mondial si nu are absolut pe nimeni care sa o preseze, fapt ce-i da posibilitatea de a-si menaja sanatatea acum pe final de sezon cand jucatoarele abandoneaza pe capete !!!

4. Toate jucatoarele din fruntea clasamentului se menajeaza !!! Nici una din top 8 in Race to Singapore inainte de acest turneu nu s-a calificat in sferturile de finala !!!

5. Toti stim ca fizicul Simonei nu este la cel mai inalt nivel, haideti sa acceptam aceasta perioada in care Simona s ementine in forma, in care joaca pentru a fi pregatita pentru Singapore si in care nu MOARE de fiecare data de gatul adversarei !!!
Haide Simona !!!"

În ciuda acestor comentarii, au fost și persoane care și-au arătat susținerea față de Simona Halep și i-au transmis să fie puternică.

Vă invităm să ne scrieți - în secțiunea de comentarii - cum vi s-a părut meciul cu Simona Halep și care credeți că este cauza eșecului de astăzi de la Wuhan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel