Simona Halep, însoțită în permanență de un bodyguard la Roma - FOTO

Foto: ilmessaggero.it
Foto: ilmessaggero.it

Simona Halep a ajuns deja la Roma, unde săptămâna viitoare va participa la turneul de categorie Premier 5 dotat cu premii în valoare totală de 2,7 milioane de dolari. După amenințările cu moartea primite de româncă în urmă cu câteva săptămîni, organizatorii competiției din capitala Italiei au luat o măsură radicală.

Conform publicației Il Messaggero, Simona Halep beneficiază de un bodyguard care o păzeşte pe de-a lungul zilei. Acesta a rămas alături de româncă şi la şedinţa tehnică pe care aceasta a ţinut-o cu trei zile înainte de debutul turneului.

"Antrenament blindat pentru Halep", au titrat jurnaliștii italieni, care, potrivit digisport.ro, au criticat-o pe Simona Halep, pe motiv că la finalul antrenamentului sportiva nu şi-a făcut timp să le dea autografe celor care au încurajat-o, majoritatea fiind copii care au venit s-o vadă la lucru.

"Simona nu s-a lăsat distrasă de publicul care a venit s-o urmărească pe teren. După antrenament s-a dus direct la vestiare, fără să dea măcar autografe copiilor care o aclamau zgomotos de pe margine. Un om de securitate a urmărit-o ca o umbră peste tot", a notat Il Messaggero, conform gsp.ro.

Din poziția de cap de serie numărul 2, Simona Halep va evolua direct în turul secund la Roma, acolo unde urmează să joace cu învingătoarea din meciul Varvara Lepchenko - Alison Riske.

Vezi aici întregul traseu pe care Simona Halep îl poate avea până în finala din capitala Italiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel