Silviu Prigoană rupe tăcerea despre relația cu Teo Trandafir

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Silviu Prigoană a decis să rupă tăcerea în legătură cu relația cu Teo Trandafir.

În ultimele zile, după ce relaţia dintre Silviu Prigoană şi soţia lui, Adriana Bahmuţeanu, a început să meargă prost, mai multe voci au sugerat că în viaţa omului de afaceri ar fi apărut o altă femeie. Este vorba chiar de Teo Trandafir, pe care acesta o cunoaşte de mai mulţi ani.

Totuşi, într-un interviu acordat presei tabloide, Teo a dezminţit ferm aceste informaţii, explicând că ea şi Silviu Prigoană sunt doar foarte buni prieteni.

„Da, e adevărat, am glumit, am mustăcit. Dar am făcut asta pentru că ne permitem. Prigoană este un tip spumos, care trăieşte în spatele unor perdele de fum pe care le manipulează după bunul său plac", a spus Teo.

„Între mine şi Silviu chiar este o prietenie solidă. Şi, da, este extrem de galant în ceea ce mă priveşte. Prin felul în care se comportă cu mine, el nu face altceva decât răspunde la însuşirile pe care mi le cunoaşte. Ştie cum sunt şi cum gândesc. Este şarmant atunci când vorbeşte cu şi despre mine, iar asta se vede atât la televizor, cât şi în particular. (...) El a fost mereu un tip cuceritor", a adăugat prezentatoarea TV.

VEZI ȘI: Prigoană, despre Bahmu: "Nu mai avea baterii la vibrator și și-a reglat hormonii cu electricianul"

Teo a povestit că prietenia dintre ea şi omul de afaceri a început în urmă cu 15 ani, când acesta nu era căsătorit încă cu Adriana Bahmuţeanu.

Silviu Prigoană a ţinut și el să lămurească lucrurile şi să fie clar pentru toată lumea că el şi Teo nu s-au culcat niciodată. Afaceristul a spus că erau un cerc de prieteni din care făceau parte el, Mircea Badea, Oreste şi Teo şi că nu s-a apropiat niciodată la mai puţin de 30 de cm de simpatica prezentatoare.

"N-am avut relaţii sexuale cu Teo. Am fost un cerc de prieteni şi eu sunt mai sentimental de felul meu, când sunt prieten cu cineva, nu contează sexul, sunt prieten adevărat. N-am avut situaţii în care să ne fi apropiat la mai mult de 30 cm. Ne vizitam, discutam, mergeam la restaurant... Eram eu, Mircea Badea, Oreste, Teo, o gaşcă foarte mişto. Şi am rămas prieteni", a declarat Silviu Prigoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel