Prigoană, despre Bahmu: "Nu mai avea baterii la vibrator și și-a reglat hormonii cu electricianul"

Relația dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu se pare că a ajuns din nou în impas.

Silviu Prigoană se pare că nu a uitat de relația Adrianei, de la ultima despărțire, cu un bărbat mai tânăr decât ea. Prigoană susține că Adriana face tot acest circ doar ca să cerșească mila, iar el nu este deloc impresionat de niciun gest al partenerei sale de viață.

"Adriana joacă un rol în filmul ei, poate să păcălească pe cine vrea, pe mine nu. Pentru ea, fericirea înseamnă bani, nu familie și e greu să o educi la 40 de ani. A fost actriță bună, s-a prefăcut că mă iubește. Motivul pentru care m-am căsătorit cu Adriana a fost să îmi facă un copil, eu am divorțat de fosta mea soție pentru că nu a vrut să îmi facă un copil. I-am spus că la maxim 6:00 să fie acasă, are emisiune până la 4:00, ok, mai stai până la 5:00, da' nu-mi vine ea mie acasă la 9:00 seara, să prindă și ea câteva ore cu copiii. Toate poveștile se termină în cimitir. S-a căsătorit cu mine pentru bani, că apoi s-o fi îndrăgostit de mine, nu contest... A trecut peste faptul că sunt cu picior de lemn și bătrân. Faptul că a făcut copii cu mine la a treia căsătorie spune multe" a mărturisit Silviu Prigoană.

"Eu nu am avut relații sexuale cu doctorița pentru că nu era cazul. Adriana, dacă avea sentimente față de omul respectiv, rămânea cu el. Probabil că nu mai avea baterii la vibrator, era normal ca femeia să își regleze hormonii, cu mine s-a culcat ca să își regleze conturile" a spus Prigoană la o emisiune de la  Antena 1.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, muză pentru fostul iubit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel