Și-a ucis mama și voia să angajeze un asasin pentru restul familiei

Sursă foto: Pexels (cottonbro)
Sursă foto: Pexels (cottonbro)

Un bărbat și-a ucis cu brutalitate mama și a încercat să curme viețile membrilor familiei, angajând un asasin. 

Un bărbat din Oregon a fost găsit vinovat săptămâna trecută în mai multe capete de acuzare legate de uciderea mamei sale și tentativa de ucidere a fraților săi, scrie True Crime Daily

Procuratura districtului Washington County a transmis într-o declarație că pe 15 martie, un juriu l-a condamnat pe Michael Stuart Ross pentru crimă fără premeditare, tentativă de crimă de gradul I, două acuzații de agresiune de gradul II, două acuzații de utilizare ilegală a unei arme și două capete de acuzare pentru solicitarea unui asasin, care să comită o crimă premeditată.

A încercat să angajeze un deținut pentru a-și ucide frații

Ross și-a bătut și înjunghiat mama în vârstă de 73 de ani cu o țeavă de oțel în casa lor, totul având loc pe 10 mai 2018. The Oregon Live a identificat-o pe mama acestuia sub numele de Diane Ross. Potrivit biroului procurorului districtual, Michael Ross l-a urmărit pe fratele său mai mare cu țeava, dar acesta a fugit spre casa unui vecin și a sunat la numărul de urgență 911. Michael Ross a fost arestat în acea zi și trimis la închisoarea din Washington County.

În timp ce se afla în închisoare, procurorul afirmă că Ross „s-a împrietenit cu un alt deținut și i-a mărturisit că și-a ucis mama”.

Ross i-a oferit celuilalt deținut „zeci de mii de dolari” pentru a-și ucide frații. Procuratura crede că Ross „a anticipat o mare moștenire din averea mamei sale și a dorit să împiedice mărturia fraților lui împotriva sa”. Sub legea americană, o persoană își pierde dreptul la moștenire dacă îl ucide cu premeditare pe succesorul său. 

Celălalt deținut ar fi vorbit cu autoritățile și a cooperat pe parcursul anchetei.

A modificat sera de marijuana a fiului său

Potrivit The Oregon Live, Ross și mama lui s-au certat în ziua în care a murit pentru că mama i-a transformat camera de cultură de marijuana într-un dormitor pentru alți membri ai familiei. Se pare că Ross a plănuit, de asemenea, să-l ceară în căsătorie pe un comediant pe care îl urmărea, iar Dianei Ross nu i-a surâs ideea. 

Ross va fi condamnat pe 1 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel