Seulul consideră că este prematur să o numească succesoare pe fiica lui Kim Jong-un

Seulul consideră că este prematur să o numească succesoare pe fiica lui Kim Jong-un / Foto: Agerpres
Seulul consideră că este prematur să o numească succesoare pe fiica lui Kim Jong-un / Foto: Agerpres

Seulul transmite că este prematur să o numească succesoare pe fiica lui Kim Jong-un.

Ministrul coreean al Unificării, Kwon Yong Se, consideră că este prea devreme pentru a spune dacă fiica liderului nord-coreean Kim Jong-un poate fi considerată moștenitoarea lui, scrie Interfax.

"Chiar dacă Coreea de Nord își începe acum planul de succesiune, rămâne întrebarea dacă va fi capabilă să conducă regimul nord-coreean, care se concentrează pe armată", a declarat Kwon Yong Se într-un interviu pentru radioul CBS.

El a remarcat că societatea din Coreea de Nord este mult mai patriarhală decât cea din sud. Potrivit acestuia, este prea devreme pentru a o considera pe Kim Joo-e drept succesoarea tatălui său - Kim Jong-un.

Kim Jong Un are un fiu?

Kwon Yong Se a adăugat că până acum la Seul nu pot confirma dacă Kim Jong Un are un fiu, care este considerat primul său copil. În plus, Secretarul Unificării și-a exprimat opinia că, în viitor, Nordul poate lansa o rachetă balistică intercontinentală (ICBM) într-un unghi normal, permițându-i să zboare cu o rază de acțiune capabilă să lovească continentul SUA.

"Nordul ar putea, de asemenea, să-și testeze ICBM-ul cu o rază de acțiune de peste 13.000 de kilometri, care ar putea cădea undeva în Oceanul Pacific", a spus el.

În opinia sa, Phenianul ar putea efectua în curând și un al șaptelea test nuclear. Kwon Yong Se a remarcat că RPDC "a pregătit bine tunelurile nr. 3 și nr. 4 la locul său de testare nucleară din Pungeri (pentru experiment)".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel