Sergio Ramos a fost jefuit în timpul meciului Sevilla FC - RC Lens. Hoții au intrat în casă, copiii au fost şocaţi

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Casa lui Sergio Ramos a fost jefuită în timpul meciului din Liga Campionilor.

Locuinţa fundaşului Sergio Ramos a fost jefuită, săptămâna trecută, când jucătorul evolua în meciul din Liga Campionilor dintre Sevilla FC şi RC Lens, pe Estadio Sanchez Pizjuan.

Mai mulţi indivizi au pătruns în reşedinţa sa principală, cunoscută sub numele de Finca La Alegria, în Bollulos de la Mitacion, în regiunea La Juliana, la aproximativ douăzeci de kilometri de Sevilla, relatează publicaţia ABC de Sevilla.

Hoţii au reuşit să treacă de sistemele de securitate pentru a avea acces în casă în timp ce cei patru copii ai lui Sergio Ramos (cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani) se aflau acolo împreună cu două dintre bonele lor.

Soţia sa, actriţa şi jurnalista Pilar Rubio, era plecată de acasă. Infractorii au răscolit locuinţa înainte de a pleca cu bani, ceasuri de lux, bijuterii şi haine de firmă. Copiii şi bonele lor au fost şocaţi, dar nu au fost răniţi. O anchetă a fost deschisă de poliţie în încercarea de a da de urma hoţilor.

După ce a plecat de la PSG, Sergio Ramos s-a întors în această vară la clubul din oraşul său natal, Sevilla FC. Jucătorul în vârstă de 37 de ani, care a jucat două meciuri până acum în acest sezon, deţine mai multe proprietăţi în regiunea sa natală. Finca La Alegria este cea mai cunoscută, având 44 de hectare, piscine, teren de padel şi teren de fotbal.

Fostul căpitan al lui La Roja şi soţia sa s-au căsătorit în 2019 pe această proprietate, care găzduieşte, de asemenea, ferma de armăsari „SR4”, unul dintre principalele proiecte ale campionului mondial din 2010, care obişnuieşte să îşi petreacă vacanţele acolo şi să îşi invite unii dintre coechipierii săi. Kylian Mbappé şi Achraf Hakimi au stat acolo în ultimii ani, conform digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel