ÎNREGISTRARE AUDIO - Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, face publică convorbirea cu Sorin Ovidiu Vîntu

vantu_ghita
vantu_ghita

Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a făcut publică o înregistrare audio a unei discuţii pe care a purtat-o, pe data de 2 aprilie, cu Sorin Ovidiu Vîntu, în maşina acestuia din urmă. În înregistare Vântu îi spune lui Ghiţă că „Discutăm acum ca între doi băieţi, un golan bătrân şi unul tânăr. Ţi-am dat două lecţii. Te-ai bazat pe forţă, ţi-am arătat că mă p.. pe tine cu forţa ta“.

---

SOV - Discutăm acum ca între doi băieţi. Un golan bătrân şi unul tânar. Eu ţi-am dat două lecţii. Te-ai bazat pe forţă, ti-am arătat ca te pişi pe forţa ta, mă piş pe tine cu forţa ta. Lasă sa-ti zic cu golan si cu alea. Tu vii dintr-o lume, totuşi, o lume cinstită, ordonată, civilizată. Asta e ok.

Ghiţă - Da

SOV- Eu vin dintr-o mahala ţigănească. Vin de prin pârnaie, prin contrabanda, cu de ăştia. Asta e lumea… Eu am făcut eforturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şi cine sunt. Prietenu' tau Măgureanu iţi poate confirma că mi-a dat ok-ul să împuşc rakeţii de pe teritoriul României. Şi că am împuşcat sute, nu zeci.

Ghiţă - Nu-l cunosc

SOV- Şi că am împuşcat sute nu zeci

Ghiţă - L-am văzut doar odată la ziua ...

SOV- Şi când spun împuşcat mă refer la propriu, aici discut clar, nu mă tem că ai ceva pe tine, ma doare'n...

Ghiţă - Nu, nu

SOV- Bă, mă doare în p.... Acum discutăm doar între noi. Deci pe chestii de forţă şi de ţigani… Am .. deci, ascultă-mă cu atenţie ca să ştii şi tu. Toată reţeaua de bulibaşi lucra pentru mine. Toată. Pe timpul certificatelor de proprietate... Riscau 25 de ani sau glonţul. Furau din fabrici, macarale alea, alea şi duceau la italieni. Adică tu nu ştii despre mine nimic decât din legende făcute de proşti. Ca tine, la modul cel serios, am îngropat pe dealurile de pe acolo din Moldova, am îngropat.

Ghiţă - E a treia oara…

SOV- Iniţial, pe cuvântul meu, că am vrut să iţi administrez lecţia maximă…

Ghiţă - Să mă îngropaţi?

SOV- Şi să dau o lecţie tuturor care îndrăznesc…

Ghiţă - Să mă îngropaţi?

SOV- Bă, puştiule, aşa ceva nu înseamnă teritoriu interzis. Face parte din arsenalul de lucru când sunt supărat sau când am un interes mare de aparat. Eu nu glumesc cu astea.

Ascultă mai departe înregistrarea discuţiei dintre SOV şi Sebastian Ghiţă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel