Sebastian Cucoș, declarații. Savaliuc: Gest de onoare. Jandarmii, niște eroi

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a comentat ultimele declarații ale lui Sebastian Cucoș, șeful Jandarmeriei Române, considerând gestul acestuia unul de onoare.

"Văd ieșirea asta ca pe un gest de onoare. Jandarmeria nu face vânătoare de oameni, că Poliţia, este cea care apără cetăţeanul (..) Faţă de multitudinea de lături cu care s-a aruncat în capul Jandarmeriei, în ultimele zile, acest om a simţit chemarea să iasă să apaere haina militară. După mine, au fost nişte eroi.

Mitingul a fost neautorizat, ce se întâmplă astăzi împotriva Jandarmeriei este o vânătoare politică (...) Au apărat ordinea publică împotriva unor derbedei (...).

Au participat peste 1000 de huligani. Au apărat Guvernul României să nu fie cotropit (...) Jandarmii observă acum cum o parte politizată şi de neisprăviţi ai societăţii aruncă cu lături într-o armă care a fost tot timpul în slujba cetăţenilor. De aia a simţit acets om să iasă (....) Jandarmeria este oprimata de nişte băieţi care reprezintă nişte interese străine", a declarat Savaliuc.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel