Schumacher, clipe grele: După o lungă perioadă de tristeţe

Fostul manager al lui Michael Schumacher, Will Webber, susţine că marele pilot german nu îşi va mai reveni niciodată. Will Webber şi-a luat deja adio de la Michael Schumacher, care, potrivit lui, nu va mai fi niciodată acelaşi pe care toată lumea îl cunoştea.

"După o lungă perioadă de tristeţe, am reuşit să îi pun capăt. Am închis acest capitol. Am avut cea mai bună perioadă împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine şi la greu", a declarat Will Webber, citat de Daily Express.

Will Webber a negat că Michael Schumacher a fost mutat din Elveţia într-o casă din Mallorca, aşa cum s-a speculat în ultima perioadă. "Nu ar fi vrut niciodată să locuiască acolo", a precizat Webber.

Un alt apropiat al lui Schumacher declara în luna august a acestui an că Michael Schumacher nu s-a ridicat din pat şi că realitatea este teribil de dureroasă în privinţa stării de sănătate a fostului campion de Formula 1. Acesta mai spunea că fanii nu îl vor mai vedea niciodată pe Schumacher şi că familia fostului pilot face eforturi foarte mari ca "Schumi" să nu fie fotografiat în starea în care se află.

Realitatea este mult mai dureroasă

"Nu putem împiedica lumea să vadă ceea ce îşi doreşte să vadă. Ei îşi imaginează că el vede ceva atunci când are familia în preajmă, dar realitatea este mult mai dureroasă", declara prietenul lui Schumacher în revista "France Dimancche".

Cu toate că spunea că nu ştie când va muri Michael Schumacher, şi prietenul fostului mare pilot spulbera orice speranţă că "Schumi" s-ar putea face bine, la fel ca şi managerul acestuia. "Poate muri peste 10 ani sau poate muri mâine. Nu e nevoie de prea mult", mai declara prietenul pilotului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel