Schimbări la Antena 3, anunțate de Mihai Gâdea. Mircea Badea, reacție

Grila Antena 3 va suporta modificări, începând de luni, anunțul fiind făcut chiar de către Mihai Gâdea, joi seară, în emisiunea "Sinteza Zilei".

"Prime time la orice oră. Echipa noastră se întărește: cu cât sunt mai grele vremurile, cu atât echipa de jurnaliști de la Antena 3 se întărește", a anunțat Mihai Gâdea, oferind și detalii  despre modificările care apar în grila de programe a postului în intervalele luni-vineri, începând de luni.

Astfel, pe tronsonul orar 06:00-09:00, Lorena Burlacu și Marius Ioniță vor prezenta Știrile Dimineții, iar de la 09:00 la ora 12:00 îi veți vedea pe Nadina Câmpean și Adrian Ursu.

De la ora 12:00, principalul jurnal al zilei cu Oana Stancu Zamfir și Răzvan Dumitrescu. Aceștia vor reveni și de la ora 20:00 la ora 21:00 în emisiunea Subiectiv. Sinteza Zilei a fost mutată cu o jumătate de oră mai devreme.

"Iată că pe Mircea (Mircea Badea - n. red.), așa cum ați vrut dintotdeauna, îl aveți mai devreme, de la ora 23:15", a mai spus Mihai Gâdea, după care a anunțat că duminică va prezenta și noua grilă Antena 3 pentru week-end.  

Mircea Badea anticipează, însă, că nu îi va fi foarte ușor, având în vedere că prima sa emisiune din zi a fost mutată cu o oră mai devreme. 

"E complicată viața cu trei emisiuni pe zi. Eu am crezut că e simpluț. Nu e. Și când prima emisiune pentru mine din zi nu va mai fi de la 15:00, ci de la ora 14:00... Emisiunea Esențial fiind de la 15:00 era foarte dificil pentru mine, dar când se va muta de la ora 14:00 -  wow, wow...", a comentat Mircea Badea joi, în emisiunea "În gura presei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel