Scandal la biserică. Preot AGRESAT

Reprezentanții Mitropoliei, însoțiți de jandarmi și polițiști, s-au luat la ceartă cu fostul preot.

Reprezentanții Mitropoliei s-au luat la ceartă cu fostul preot, după ce acesta a refuzat să îl pomenească pe mitropolitul Teofan la slujbe, relatează Libertatea.

Evenimentul a avut loc în Botoșani, duminică dimineață, când preoții și credincioșii s-au luat la bătaie în biserica din satul Sichit Orășeni. Motivul cerții a fost postul de preot din biserica respectivă.

Potrivit martorilor, scandalul ar fi început în momentul în care vicarul administrativ al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, părintele Marian Timofte și inspectorul bisericesc, părintele Florin Chirilă, au venit la biserică să îl „ungă” în noua funcție pe preotul satului, Ovidiu Lăzărescu. Acesta urma să preia funcția lui Ioan Ungureanu, care a pierdut calitatea de preot după ce a refuzat să îl poemenească pe pe mitropolitul Teofan la slujbe.

[citeste si]

Reprezentanții mitropoliei au dat peste vechiul preot, dascăl și peste câțiva credincioși care s-au baricadat în biserică. Reprezentanții au venit de la Iași, însoțiți de jandarmi și de polițiști. Aceștia au spart ușa bisericii, folosind topoare și răngi. Sătenii veniți la biserică au spus că preotul a fost luat de gât și agresat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel