Rovana Plumb, sunată de Iohannis? ”E singura explicație!”

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, care a preluat interimar și conducerea Ministerului Transporturilor, a vorbit, miercuri, despre președintele Klaus Iohannis.

„Ne-am dorit să existe un consens, o cooperare pentru că miza este foarte mare. Nu se poate. Sigur că nu e normal să avem două ministere cu miniștri interimari. Suntem obișnuiți să avem responsabilitatea de a nu exista niciun fel de rămânere în urmă. Atât eu, cât și Eugen Teodorovici suntem pregătiți. Suntem într-un context electoral. (...) Singura explicație este cea politică", a spus Rovana Plumb, miercuri, 9 ianuarie, la Antena 3, în cadrul emisiunii „100 de minute".

De asemenea, întrebată de Alessandra Stoicescu dacă a fost sunată de președintele Klaus Iohannis, a răspuns negativ. „Nu, nu m-a sunat domnul președinte. Nu am avut o discuție pe acest subiect. Încerc să-mi fac treaba într-un mod corect, legal și, în același timp, să continui ceea ce este bun și să demarăm în forță ceea ce este întârziat”.

Cu privire la o eventuală suspendare a președintelui, a spus: „Nu știu să se fi discutat în partid acest lucru. Vom vedea când ne vom reuni în Comitetul Executiv, în perioada următoare”.

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele prin care îi numeşte pe Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici în funcţiile de miniştri interimari la Transporturi şi Dezvoltare Regională.

 

VEZI ȘI: Rovana Plumb, replică în războiul cu Corina Crețu

VEZI ȘI: Alegeri europarlamentare. Rovana Plumb: Ţinta noastră



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel