Rovana Plumb, declarații. Gâdea: Am vrut să iau ceva și să arunc în televizor când am auzit

Mihai Gâdea a spus că luni, la un moment moment dat, când Rovana Plumb ieșise la declarații, în fața jurnaliștilor, după audierea de la Comisia juridică a Camerei Deputaților, i-a venit să ia ceva de pe masă și să arunce în televizor.

De ce? Din cauza unei întrebări adresate de o jurnalistă pentru Rovana Plumb.

"La un moment dat, o jurnalistă a întrebat-o: 'Doamna Rovana Plumb, nu v-ați gândit că este mai bine să renunțați la imunitate și să vă demonstrați nevinovăția?'. În acel moment, mi-a venit să iau ceva de pe masă și să arunc în televizor. Într-un stat de drept, unde este domnia legii, nu îți probezi nevinovăția! Vine cineva și îți probează vinovăția. Este ca și când ai spune, în clasa întâi, că prima literă la Alfabet nu este A, ci X. Într-un stat de drept, probezi vinovăția cuiva, ca procuror, în fața judecătorului, nu altfel!", a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

[citeste si]

Comisia juridică a Camerei Deputaților a respins luni solicitarea Direcției Naționale Anticorupție referitoare la încuviințarea efectuării urmăririi penale a fostului ministru al Mediului Rovana Plumb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel