Românii şi bulgarii, la coada Europei. Rezervarea online a vacanţelor, la nivel scăzut

laptop
laptop

Mai bine de jumătate dintre utilizatorii de internet din Uniunea Europeană au reuşit să îşi rezerve online călătoriile şi vacanţele din 2017. Românii şi bulgarii se află cu mult sub media europeană, având în vedere că în aceste două ţări doar 17 la sută dintre utilizatori au recurs la rezervarea online. 

La polul opus, rezervarea online a vacanţelor este cea mai frecventă în rândul utilizatorilor de Internet din Luxemburg (73%), Finlanda (65%) şi Germania (64%). Datele Eurostat mai arată că rezervarea spaţiilor de cazare sau a călătoriilor via Internet este mai frecventă în rândul utilizatorilor cu vârsta între 25 şi 34 de ani (55%) şi mai puţin răspândită în rândul utilizatorilor de Internet cu vârsta între 16 şi 24 de ani (41%) şi a celor cu vârsta între 65 şi 74 de ani (47%).

Situaţia este similară în cazul României, rezervarea vacanţelor cu ajutorul Internetului fiind mai frecventă în rândul utilizatorilor cu vârsta între 25 şi 34 de ani (24%) şi mai puţin răspândită în rândul utilizatorilor de Internet cu vârsta între 16 şi 24 de ani (14%) şi a celor cu vârsta între 65 şi 74 de ani (9%). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel