Românii au talent: Suferă de nanism, dar a oferit o lecție de viață. Video

Diana Borcea
Diana Borcea

Diana Borcea a oferit vineri seară, în show-ul „Românii au talent”, o adevărată lecție de viață. Are 26 de ani și suferă de nanism, iar viața ei de zi cu zi nu este tocmai ușoară. Se confruntă zilnic cu ideile preconcepute ale oamenilor și cu răutățile lor. Spune, însă, că vorbele dure, bârfele sau șușotelile malițioase au încetat să o mai afecteze, chiar dacă uneori mai răbufnește.

„Este o luptă în fiecare zi să iesi din casă, să îți îndeplinești atribuțiile, apoi să te întorci acasă și să te simți același om care a ieșit pe ușă dimineață”, spune Diana.

Ea a impresionat atât juriul, cât și pe spectatorii prezenți în sală, cu vocea sa și cu mesajul pe care a reușit să îl transmită.

„Diana, nu pot să-ți spun decât atât: Ești frumoasă, orice ar spune lumea și cânți frumos, indiferent de ce cred alții. Bravo!”, a venit primul comentariu din partea lui Andi Moisescu. „Ai o voce caldă, curată, cristalină. Îmi place curățenia din vocea ta”, i-a spus Andra vizibil emoționată. „Ma impresionează că ai o voce bună și că transmiți un mesaj. Vrei să demonstrezi lumii întregi că nu contează cum arătăm, câți ani avem, ci important este ce e pe dinauntru. Tu ești o fată specială, toată lumea o vede, dar ești și o lecție de viață. Pe mine, recunosc, mă impresionează enorm. Îți mulțumesc că ai venit”, i-a spus și Mihai Petre, înainte ca Diana să își primească cei trei de „Da”.

Vezi aici prestația Dianei Borcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel