Rita Mureșan, promisiune în fața sicriului lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu înmormântare
Răzvan Ciobanu înmormântare

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi, 2 mai, la Cimitirul Progresul din Capitală. La slujba de înmormântare a participat și Rita Mureșan, o prietenă dragă lui Răzvan Ciobanu.

Creatoarea de modă a luat o hotărâre neașteptată, spre alinarea suferinței părinților lui Răzvan Ciobanu. Rita se va ocupa de pomenile designer-ului, așa cum este orânduiala la creștini.

De altfel, Rita a promis încă de luni, din ziua în care Răzvan a decedat, că ea se va ocupa de toate cele creștinești în ceea ce îl privește pe Răzvan.

Rita Mureșan, mesaj cutremurător


Rita Mureșan a reacționat imediat după ce a aflat de tragedia produsă a doua zi de Paște, postând un mesaj cutremurător pe Facebook, pe care îl redăm integral mai jos:

"Multi se dau prietenii' tai acum! Eu stiu exact cine erau cu adevarat aceia! Voi ramane cu amintirea serilor, muuultelor seri, in care veneai la mine la cina pentru ca stau aproape si gatesc bine'! Si cu frontul comun' pe care l-am facut ca sa le aratam astora' care ne puneau la zid ca eram grasi... Apoi eu am pierdut-o pe mama... Si tu ai fost acolo! Chiar acolo langa mine, la Breaza! Asa ca oriunde te vor duce sa te inmormanteze, eu voi fi acolo! Si ma stii cu posturile si cu pomenile! Din punctul asta de vedere sa nu iti faci griji! Ma uimeste faptul ca ai ales sa pleci in a doua zi de Pasti! Stii cum se spune, de mana cu Iisus! In aceeasi zi cu prietenul Darta! Bravo voua!!! Sa te odihnesti in pace, prieten drag! Dumnezeu sa te ierte, ca doar el poate! Pamantenii stiu doar sa judece! Si probabil te vor judeca! Pentru o gramada de nimicuri! Vor uita ce TALENT extraordinar erai! Insa tu esti deja departe, de mana cu Iisus! Nimic din toate astea nu mai conteaza! Drum bun, friend! Pe curand! Amin!", a scris creatoarea de modă, în cursul zilei de luni. 

CITEȘTE ȘI Răzvan Ciobanu, înmormântare. Iulia Albu: I-au bătut un cui în sicriu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel