Răzvan Ciobanu, înmormântare. Iulia Albu: I-au bătut un cui în sicriu

Darius Muresan / 04 mai 2019 / 16:58 Salveaza PDF Comentarii
Razvan Ciobanu, Ilinca Vandici, Raluca Badulescu, Iulia Albu si Maurice Munteanu participa la gala Premiilor Radar de Media 2017
Descriere foto: Razvan Ciobanu, Ilinca Vandici, Raluca Badulescu, Iulia Albu si Maurice Munteanu participa la gala Premiilor Radar de Media 2017

Iulia Albu a acordat un interviu, după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, aruncând săgeţi către „pseudo-prietenii" regretatului designer.

Creatoarea de modă critică aspru ipocrizia unora dintre cei în care Răzvan Ciobanu îşi punea toată încrederea, fără a da totuşi vreun nume.

„Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, el rămâne un mare designer al României. L-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit.

Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu.Am simtit să ţin un discurs pentru ca Răzvan merita asta şi pentru că astăzi a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde", a declarat Iulia Albu.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84