Răzvan Ciobanu, înmormântare. Iulia Albu: I-au bătut un cui în sicriu

Razvan Ciobanu, Ilinca Vandici, Raluca Badulescu, Iulia Albu si Maurice Munteanu participa la gala Premiilor Radar de Media 2017
Razvan Ciobanu, Ilinca Vandici, Raluca Badulescu, Iulia Albu si Maurice Munteanu participa la gala Premiilor Radar de Media 2017

Iulia Albu a acordat un interviu, după înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, aruncând săgeţi către „pseudo-prietenii" regretatului designer.

Creatoarea de modă critică aspru ipocrizia unora dintre cei în care Răzvan Ciobanu îşi punea toată încrederea, fără a da totuşi vreun nume.

„Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, el rămâne un mare designer al României. L-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit.

Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu.Am simtit să ţin un discurs pentru ca Răzvan merita asta şi pentru că astăzi a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde", a declarat Iulia Albu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel