Urmărește emisiunea live


Rezultatele analizelor bebelușului din Italia. Ce a provocat sindromul hemolitic uremic

Laboratoarele specializate din Italia au anunțat rezultatul analizelor bebelușului de 14 luni, spitalizat în Florența cu sindrom hemolitic uremic provocat de bacteria E.coli. 

Potrivit rezultatelor analizelor, infecția intestinată de care suferă bebelușul din Italia a fost provocată de brânză provenită din România.  "Brânză care are bacteria Escherichia coli a provocat infecţia intestinală a copilului de 14 luni internat în Clinica Meyer din Florenţa", conform testelor microbiologice efectuate de Institutul Zooprofilactic Experimental din regiunea Lazio şi de Institutul Superior de Sănătate din Italia. Cele două laboratoare au analizat mostre de brânză trimise de Autoritatea sanitară locală din regiunea Toscana, scrie ziarul Firenze Post, potrivit Realitatea. Cele două laboratoare informează: "Sindromul hemolitic-uremic în acest caz este asociat consumului de brânză". 

Ancheta autorităţilor medicale italiene include atât analize medicale ale copilului, cât şi verificarea unor mostre de brânză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel