Revine vremea bună. Elena Mateescu (ANM): ”Temperaturile vor fi în creștere, în sudul țării, 17-18 grade Celsius”

foto pexels
foto pexels

Elena Mateescu a spus cum va fi vremea în perioada următoare.

Elena Mateescu, directorul general al ANM, a intervenit telefonic la Antena 3 CNN unde a discutat despre prognoza actualizată pentru weekend. 

”În acest sfârșit de săptămână temperaturile vor fi în creștere, astfel încât contăm pe limite ce depășesc, în sudul țării, 17-18 grade Celsius. Astăzi și mâine vor continua ninsorile în zona montană înaltă, acolo unde și rafalele vor fi susținute, vorbim de 70-80 kilometri pe oră dar și în zonele mai joase de relief, 40-50 kilometri pe ora.

Temperaturile vor fi mai coborâte, mai ales în jumătatea estică a țării, acolo unde și la această oră înregistrăm valori care nu depășesc 7-8 grade Celsius, cel mai frig în jumătatea nordică a Moldovei, 3-4 grade Celsius. Valorile în zona montană sunt negative, cel mai frig este pe vârful Omu -8 grade Celsius dar și în masivele montane din partea estică a țării (Călimani -5 grade Celsius). Doar 4-5 grade Celsius în capitală.

În vestul țării, la Calafat 16 grade Celsius sau Drobeta Turnu Severin 15 grade Celsius. La acest sfârșit de săptămână, temperaturi în creștere de la o zi la alta, inclusiv în jumătatea estică, de mâine. Mâine, la scara întregii țări vorbim de temperaturi între 9-17 grade Celsius, la fel și duminică 11-20 grade celsius.”  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel