Restaurantele bucătarului Gordon Ramsey, SALVATE de guvernul britanic

Bucătarul britanic Gordon Ramsay s-a împrumutat pentru a-și menține în viață restaurantele care au fost zdruncinate de măsurile de restricție impuse în pandemie.

Bucătarul britanic Gordon Ramsay s-a împrumutat pentru a-și menține în viață restaurantele care au fost zdruncinate de măsurile de restricție impuse în pandemie, conform Daily Mail.

Starul de televiziune a colaborat cu Barclays și înregistrat 16 companii în planul de revenire economică al Marii Britanii, iar printre acestea se numără și unele firme care se ocupă de restaurantele sale cu stea Michelin.

Înscrierea în programul guvernamental

Bucătarul, care are o avere de 225 milioane euro, va profita de programul de credite impus de guvernul britanic. Astfel, companiile vor putea accesa până la 5,6 milioane euro fiecare, sub formă de împrumut de urgență, dacă vor reuși să convingă creditorii că vor trece peste pandemie și vor genera din nou profit.

Ministrul de Finanțe al Marii Britanii, Rishi Sunak, a gândit Schema de Împrumuturi pentru Întrerupea Afacerilor de Coronavirus, permițând IMM-urilor să acceseze bani de urgență de până la 5,6 milioane euro. Sub această schemă, guvernul garantează 80% din finanțare pentru creditor, iar dobânda este plătită tot de această entitate, pentru primele 12 luni.

500 de angajați concediați

Din cauza problemelor financiare, Ramsay a trebuit să concedieze 500 de angajați, în martie, iar locurile de muncă ale acestora nu sunt garantate în viitor. Astfel, bucătarii, ospătarii și alți angajați au fost chemați la o întâlnire și au primit vestea că contractele lor se încheie, în loc să fie trecuți în șomaj tehnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel